shiraz_9002
04-04-2010, 08:07 AM
سلام دوستان من این منو ساز رو تازه نصب کردم اولین بارم هم هست می خواهم ازش استفاده کنم من الان منو رو گذاشتم رو سایت وقتی رو یکی از منو ها کلیک می کنی زیرمنوهاش زیر صفحه باز می شن و منو های اصلی هم طولشون تا آخر قالب هست
البته نمی دونم چرا کل قسمت های قالب و منوها و متن منوهای main menu که بالا هست وقتی رو این ایتم میام محو میشن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این هم تنطیماتی که برای بخش اندازه و موقعیت های منو ها گذاشتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
البته نمی دونم چرا کل قسمت های قالب و منوها و متن منوهای main menu که بالا هست وقتی رو این ایتم میام محو میشن
این هم تنطیماتی که برای بخش اندازه و موقعیت های منو ها گذاشتم