PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش تعداد بازدید هر مطلب

najafi613
04-06-2010, 05:36 AM
با اینکه من گزینه بازدید ها در پیکر بندی مطالب را روی پیدا تنظیم کرده ام و تمامی منو های سایت روی پیکر بندی کلی تنظیم کرده ام ولی باز تعداد بازدید های مطالب نمایش داده نمی شود
مشکل از چه چیزی می تواند باشد ؟

سعید
04-06-2010, 06:08 AM
سلام

موردی که شما تنظیم کردید برای حالتی هست که لیست مطالب رو نمایش بدید.

برای نمایش بازدید در صفحه خود مطلب باید یا از یک پلاگین استفاده کنید یا در قالب کدنویسی صورت بگیره.

یا علی

najafi613
04-06-2010, 06:05 PM
لطفا اسم پلاگین و لینک دانلود اونو بزارید
با تشکر

آقا سعید یا دیگر دوستان اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

** دو پست شما یکی شد.

سعید
04-06-2010, 10:00 PM
سلام

من تا بحال چنین پلاگینی برای جوملا ندیدم.

می تونید extensions.joomla.org رو جستجو کنید، یا اگر دیگر دوستان همچین موردی رو قبلا استفاده کردند، معرفی کنند.

قبلا به همین منظور یک مامبوت برای مامبو نوشته شده که درصورتی که موردی برای جوملا پیدا نشد، می تونید سفارش بدید برای جوملا تبدیل بشه.

یا علی

najafi613
04-10-2010, 05:15 AM
این ماژول یا پلاگین برای جوملا وجود دارد و در بعضی سایتها هم استفاده شده است
به عنوان مثال :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
04-10-2010, 09:22 AM
سلام

خیر چنین چیزی برای جوملا وجود نداره. طبق گفته ی جناب سعید یا باید پلاگین نوشته بشه یا باید در کدهای قالب تغییراتی انجام بشه.

سایت فوق هم از امکانات کامپوننت نظردهی jomcomment استفاده کرده است.

یا علی

majid1605
04-21-2010, 10:18 AM
چرا همچین پلاگینی وجود داره رو سایت من هست میتونید ببینید.
khoramsoft.com
اگه رو هاردم پیداش کردم براتون میزارم استفاده کنید

najafi613
04-23-2010, 07:46 AM
با تشکر از آقا مجید
اگر سایر دوستان هم می دونند لطفا راهنمایی کنند
نمایش تعداد بازدید مطلب در بسیاری از سایتهای جوملایی وجود دارد

majid1605
04-23-2010, 11:11 AM
یه سری به اینجا بزنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

najafi613
04-23-2010, 02:22 PM
با تشکر از majid1605 پلاگین مورد نظر رو پیدا کردم در لینک زیر :

اما مشکلی که وجود داره اینه که تعداد بازدید مطلب رو بعد از کلیک کردن روی مطلب نشون می دهد در صورتی که من می
خواهم تعداد بازدید های مطالب رو قبل از اینکه روی هر مطلب کلیک بکنیم و اون مطلب رو بخونیم نشون بده

** هایپرلینک اصلاح شد