توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه نوشتن کامپوننت چگونه است؟
سلام به همه
من یک تازه وارد هستم و میخواستم بدانم که چگونه میتوانم در مامبو یک کامپوننت درست کنم
پیشاپیش از توجه و همکاری تمامی دوستان کمال تشکر را دارم
sorry4uboth
10-19-2006, 08:44 AM
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
اگر میخواید کامپوننت نصب کنید از قسمت مدیریت گزینه نصب کننده ---> کامپوننت رو انتخاب کنید
لطفا یه سری هم به آموزشهای سایت بزنید چیزای جالبی پیدا میکنی ;)
سلام
ممنون آقا محمد
من در قسمت آموزش مطالب تخصصی برای نوشتن یک کامپوننت جدید پیدا نکردم.
و به علت تازه وارد بودنم نمیدونم از کجا و چگونه با توجه به چه منابعی کار رو شروع کنم
با تشکر
محمد
sorry4uboth
10-19-2006, 09:10 AM
شما میخواین کامپوننت بنویسین؟؟؟
شما باید با هسته مامبو + php + mysql آشنایی کامل داشته باشید!!
اکه امکانات خاصی مد نظرتون هست بگید ببینم کامپوننتی هست یا خیر!
سلام
آره میخوام یک کامپوننت جدید بنویسم.
میدونم باید ساختار کل مامبو و framework پشت اون را بشناسم و من هم دقیقاً دنبال همچین چیزی هستم
تا هم ساختار داخلی مامبو بیاد دستم و هم بتونم کامپوننت های جدید بنویسم
sorry4uboth
10-19-2006, 09:19 AM
خوب اگر شما آشنایی دارید دیگه زحمت با خودتون. core - lite رو از مامبوسرور دانلود کنید و یاعلی!!
اما آموزشی ما تو این زمینه نداریم چون افراد آشنا دیگه مشکلی ندارن!!
dampaye_koneh
10-19-2006, 10:30 AM
سلام
سرچ کنید نحوه نوشتن کامپوننت ها هست
یاعلی
بای
sorry4uboth
10-19-2006, 10:34 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=60
&
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=60
این هم API
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
البته من منظورم بصورت فارسی روی سایت خودمون بود ;) ممنون از dampaye_koneh
محمد جان بسیار ممنون و سپاس گذارم
javad583
10-19-2006, 05:02 PM
شما ابتدا باید آشنایی کامل با PHP و هم چنین MySQL (در صورت نیاز به ارتباط با بانک اطلاعاتی) داشته باشید. با مراجعه به سايت MamboServer.com منابع جالبی در خصوص نوشتن AddOn برای مامبو پیدا خواهید کرد. هم چنین به شما توصیه میکنم ابتدا کامپوننت های ساده (و کوچک) مامبو را از نظر کد تحلیل کنید تا درک درستی از آن بدست آورید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.