PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوسان شدید در رنکینگ گوگل

adinehzadeh
04-08-2010, 11:37 AM
سلام
رنکینگ سایت من در گوگل3 بود از دیشب به صفر تنزل کرده !!! هر روز سایتو آپدیت می کنم و تبادل لینک سایتم هم بد نیست . و تمام مواردی که میشه رنکینگ رو بالا برد رو مطالعه و عملی کرده بودم . پس چه دلیلی داره که به این شدت (اونم به صفر ) افت کنه !!!

p30p30
04-08-2010, 06:48 PM
سلام
چی نصب کردید ؟ قابلیت جدیدی به سایتتان اضافه کردید ؟ Seo را فعال یا غیر فعال کرده اید‌؟‌ و ...

adinehzadeh
04-08-2010, 07:09 PM
سلام
هیچ تغییر در سیستم ندادم .فقط دور روزه که SMF نصب کرده ام .

reka
04-08-2010, 07:39 PM
سلام

شاید عملی انجام دادید که گوگل شما رو تنبیه کرده. کمی فکر کنید هیچ عمل غیرطبیعی برای افزایش رتبه انجام ندادید؟
آدرس سایت رو لطفا اینجا بذارید.

یا علی

alizali
04-09-2010, 08:35 AM
گوگل کلا قاطی کرده
مال منم یک بود شد صفر البته قبلش الکسا هم به شدت داشت افت می کرد
این سایت منه
کسی میتونه بگه چرا

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
04-09-2010, 08:52 AM
سلام

مال منم یک بود شد صفر البته قبلش الکسا هم به شدت داشت افت می کرد

توجه داشته باشید رنک الکسا و گوگل هیچ ربطی به هم ندارند و هر کدام ملاکهای متفاوتی برای پیشرفت دارند.

به شما توصیه میکنم مطالب زیر رو با دقت مطالعه کنید و ببینید در کدوم قسمت اشتباه یا کوتاهی صورت گرفته:

چگونه Page Rank سایت خودمان را در موتورهای جستجو حفظ کنیم؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
32 نکته برای افزایش بازدید سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
[ مقاله ]همه چیز درباره Page Rank Google (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بهینه سازی و ارتقاء رتبه سایت در موتورهای جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D9%88%D8%AA% D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D 8%AC%D9%88)

نکات و موارد زیادی هستند که در رتبه ی سایت شما در گوگل موثر هستند. پیشنهاد میکنم برای اطلاعات بیشتر از خود گوگل کمک بگیرید.

یا علی

adinehzadeh
04-09-2010, 02:23 PM
سلام
بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی های مفیدتون . چند مورد بود که بنده راعایت نکرده بودم .
لطفا این صفحه رو ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%AF%D8%B1_%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3_URL

سوال اول :در این مقاله قسمت « قفل کردن index.php در آدرس صفحه » فقط مربوطه به forum هاست یا مربوط به سایت هم میشه؟
سوال دوم : بنده مامبو رو داخل پوشه ای نصب کرده ام یعنی ( public_html/mambo بفرض نام پوشه ای که مامبو رو داخلش نصب کرده ام mambo هست ) اگه بخوام از کد :

RewriteRule ^$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> [QSA,L,R=301]
در همین مقاله استفاده کنم باید به جای کد htt p://forum.example.com/index.php آدرس سایتو به این صورت وارد کنم ؟
htt p://forum .example.com/mambo/index.php

alizali
04-10-2010, 02:53 PM
گوگل در وبلاگ رسمی خودش اعلام کرده که این بار سرعت لود شدن صفحات تاثبر مهمی بر روی پیج رنک داشته اند

سعید
04-10-2010, 05:15 PM
سلام

سوال اول: اگر همون مقالاتی که آقای کبیری معرفی کردند رو به دقت مطالعه کنید، متوجه خواهید شد که منظور صفحات یکسان با آدرس های متفاوت هست.

اگر تا الآن صفحه اولتون با آدرس های متفاوت ایندکس نشده، نیازی به انجام اینکار نیست.

فقط دامنه رو روی یکی از الگوهای با www یا بدون www قفل کنید.

سوال دوم هم بستگی داره به همین سوال اول که صفحه ای ایندکس شده باشه یا نه.

یا علی

reka
04-10-2010, 07:09 PM
گوگل در وبلاگ رسمی خودش اعلام کرده که این بار سرعت لود شدن صفحات تاثبر مهمی بر روی پیج رنک داشته اند

سلام

بله درست است اما:

While site speed is a new signal, it doesn&#039;t carry as much weight as the relevance of a page. Currently, fewer than 1% of search queries are affected by the site speed signal in our implementation and the signal for site speed only applies for visitors searching in English on Google.com at this point.

تا زمانیکه بطور جدی در رنک تاثیر بذاره اونم برای کلمات کلیدی فارسی، کمی فاصله داریم.

یا علی