PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با مامبو...

moderator
04-12-2010, 11:56 AM
سلام دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم با مامبو وارد قسمت مدیریت بشم... با appserv کار میکنم نسخه 2.5.10 و 2.6.0 وقتی میخوام این صفحه بشم انطوری میشه... <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost

و وقتی میخوام وارد صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost/phpmyadmin یوزر نیم و پسورد میخواد و من یوزر رو root و پسورد رو هم 1234 میدم ولی قبول نمیکنه بازم یوزر و پسورد میخواد...

ممنونم میشم راهنمائی کنین

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** دو پست شما یکی شد و هایپرلینک اصلاح شد.

سعید
04-12-2010, 12:59 PM
سلام

مامبو رو در چه پوشه ای نصب کردید؟

برای ورود به PHPmyadmin پسوردی که موقع نصب Appserv از شما پرسیده رو باید وارد کنید.

یا علی

moderator
04-12-2010, 05:54 PM
خوب مامبو رو تو این پوشه کپی کردم پسورد رو هم 1234 دادم C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
04-12-2010, 07:56 PM
سلام
این اموزش رو با دقت مطالعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

moderator
04-13-2010, 11:57 AM
این آموزش رو هزار بار خوندم دقیق

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟ قبلاً استفاده کرده بودم این مشکل رو نداشتم ول الان این مشکل رو دارم... راستی ویندوزم 7 هست...

** دو پست شما یکی شد.

سعید
04-13-2010, 12:36 PM
سلام

12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال‌های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

مامبو رو قبلا نصب کردید و حالا نمی تونید به مدیریت وارد بشید؟ یا نصب نکردید هنوز؟

شما Appserv نصب کردید یا Wamp ؟

moderator
04-13-2010, 01:59 PM
عرضم به حضور که دوست عزیز حدود 9 ماه پیش من مامبو رو نصب کرده بودم با appserv و الان بعد از گذتش 9 ماه که ویندوزم رو هم عوض کردم میخوام یه تغییرائی در وبم بدم که اوّل wamp رو نصب کردم نشد چند باری پاکش کرد نصبش کردم بازم نشد... و الانم appserv رو نصب کردم که به این مشکل بر خوردم چیکار میشه کرد به نظره شما؟؟؟

مهدی.
04-14-2010, 09:19 PM
سلام

مثل اینکه باید از پایه براتون توضیح بدیم!

طبق آموزش زیر APPSERV رو نصب کنید. توجه کنید دقیقاً طبق آموزش نصب کنید. بسیاری از کاربران توجه کافی نمیکنند و به مشکلات شما بر میخورند و فکر میکنند که اشکال از ماموست در حالی که اشکال از جای دیگر است !

حال بسته مامبو را در یک پوشه با عنوان mambo و در پوشه www واقع در c:/appserv اکسترکت کنید. بگونه ای که تمامی فایلها و پوشه ها در این پوشه نمایش داده شوند و از ساب فولدر اضافی خودداری شود !

حال در مرورگر خود بنویسید localhost/mambo و مامبو را نصب کنید.

موردی که مشخص هست سایت مامبویی شما در لوکال پوشه mambo نصب شده است و طبیعتاً و مشخصاً نمیشه با زدن localhost مامبو اجرا شود!

حال شما از مامبو استفاده کنید ! به همین سادگی

رمز عبور phpmyadmin هم در هنگام نصب appserv از شما درخواست میشود ! اگر 1 بار با دقت آموزش فوق را مطالعه کرده باشید بدون شک این مشکل هم برای شما مشکلی نخواهد بود که دردسر ساز باشد !

طبق روالی که در بالا خدمتتات ارائه کردم پیگیر شوید. سپس با توجه به همین توضیحات بنده هر مشکلی بود شمرده و با دقت مطرح کنید. پاسخگوی شما خواهیم بود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست