ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در کدام بخش فایل را آپلود کنیم

gigileh
04-12-2010, 03:19 PM
ببخشید سوالی که دارم شاید مربوط به هاست باشه و زیاد به جوملا ربط نداشته باشه
من میخوام یک فایل rar شده رو روی هاستم آپلود کنم
سوال؟ این فایل رو باید در کدوم قسمت آپلود کنم
سوال؟ بعد از آپلود کردن باید چطوری آدرس بدم تا بتونند دانلود کنند

نوید
04-12-2010, 04:47 PM
سلام
فایل را می توانید در هر پوشه ای که دوست دارید آپلود نمایید. اول بفرمایید کنترل پنل هاست شما چیست؟
موفق باشید

gigileh
04-12-2010, 08:46 PM
دایرکت ادمین
(سوال: بعد از آپلود باید چطوری آدرس بدم تا این فایل دانلود بشه)

mersad
04-12-2010, 09:25 PM
سلام
با یک مثال :
نام فایل شما = x.zip
شما فابل خودتون رو از طریق نرم افزاری مثل Cute Ftp داخل هاست خوتون وارد میکنید ( به عنوان مثال داخل پوشه public_html )
حا شما برای ادرس دهی به اید فایل از ایت روش استفاده میکنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&quot; اگر داخل پوشه public_html درون پوشهای مانند images اپلود کنید ادرس دانلود شما به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خواهد بود &quot;

شاد و سلامت در پناه ایزد

gigileh
04-14-2010, 05:43 AM
خب اگه توی public آپلود نکنم چی
مثلا اگه توی شاخه روت هاست آپلود کنم باید چطوری آدرس فایل رو یدم

نوید
04-14-2010, 06:24 AM
سلام
اگر در روت بریزید امکان آدرس دهی وجود ندارد
موفق باشید

torghoundy
04-14-2010, 06:35 AM
سلام
در پوشه www هم می تونید آپلود کنید که در حقیقت فرقی باpublic نداره.
برای اینکه بتونید به فایلتون لینک بدین باید یا داخل public_html آپلود کنید. شما برای دسته بندی راحت تر می تونید یک پوشه ایجاد کنید مثلا (x) و فایل ها و پوشه هایی که قراره دانلود بشن رو قرار بدین. مثلا:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در هر حالت اگر قصد دارید به فایلی لینک بدید باید در پوشه ذکر شده آپلود کنید.