PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه شكلك هاي انجمن اس ام اف 1.1.11 رو ميشه تغيير داد؟

eneah
04-14-2010, 03:07 PM
با سلام.
چگونه شكلك هاي انجمن اس ام اف 1.1.11 رو ميشه تغيير داد؟

نوید
04-14-2010, 03:11 PM
سلام
ساده ترین راهش اینه که شلک های جدید را در مسیر تصاویر شکلک های کنونی جایگزین نمایید
موفق باشید

eneah
04-14-2010, 03:28 PM
سلام
ساده ترین راهش اینه که شلک های جدید را در مسیر تصاویر شکلک های کنونی جایگزین نمایید
موفق باشید
قبل از نصب بر روي هاست درسته؟
يعني اول بسته ي اس ام اف رو extract كنم و تغييرات رو بدم و مجددن به zip تبديل كنم بعدن در هاست نصبش كنم؟

سلام
موفق باشید
يعني اول بسته ي اس ام اف رو extract كنم و تغييرات رو بدم و مجددن به zip تبديل كنم بعدن در هاست نصبش كنم؟
ببخشيد الان شكلك هاي انجمن من در قسمت پاسخ 16 عدد شكلك داره ميشه افزايش داد؟

** دو ارسال شما یکی شد

مهدی.
04-14-2010, 08:51 PM
سلام

هم قبل از نصب میتونید و هم بعد از نصب !!! محدودیتی نداره ! میتونید بجای فایلهای smile پیشفرض در هر زمانی تصاویر مورد نظر خود را جایگزین کنید. مشخصاً آنها نمایش داده میشوند !

بله میشه افزایش داد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

eneah
04-15-2010, 07:35 AM
سلام

هم قبل از نصب میتونید و هم بعد از نصب !!! محدودیتی نداره ! میتونید بجای فایلهای smile پیشفرض در هر زمانی تصاویر مورد نظر خود را جایگزین کنید. مشخصاً آنها نمایش داده میشوند !

بله میشه افزایش داد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
نام ايكون ها كه مي خوام افزايش بدم مهم نيست كه چي بزارم؟

eneah
04-17-2010, 07:20 AM
ببخشيد من شكلك ها رو در Cpanel با نامهاي قبلي جايگزين كردم اما تغييري ديده نميشه!
همچنين قبل از نصب شكلهارو جايگزين كردم اما در هنگام نصب فاريسي ساز عمل نميكنه البته فارسي ساز هم نصب كردم
ميشه راهنمايي كنيد خواهشن؟

نوید
04-17-2010, 12:56 PM
انجمن شما lovelychat.info/smf بود؟
الان باز نمیشه تا چک کنم
در چه پوشه ای تصاویر را جایگزین کردید؟
موفق باشید

eafrooz
05-13-2010, 08:16 AM
سلام
من شکلک های با پسوند .gif یاهو مسنجر را کپی کردم توی پوشه smileys اما توی فروم اونارو نشون نمیده. باید چکار کنم؟

eneah
05-13-2010, 08:32 AM
سلام
من شکلک های با پسوند .gif یاهو مسنجر را کپی کردم توی پوشه smileys اما توی فروم اونارو نشون نمیده. باید چکار کنم؟
سلام
دوست عزیز در این قسمت باید نصبشون کنی
مدیریت/مدیریت صورتک ها/نصب صورتک جدید

موفق باشید