توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود پکیج فارسی ساز قالب
soheylsoft
04-14-2010, 04:46 PM
سلام
می خواستم اگر ممکنه لینک دانلود پکیج فارسی کننده قالب (نه خود بسته فارسی که 7 مگابیته) برام بگذارید؟
قالب من انگلیسی است و می خواهم زبان فارسی را نیز به عنوان زبان دوم قرار بدهم.
ممنون
mersad
04-14-2010, 08:52 PM
سلام
قالب شما چی هست ؟
اگر قالب شما english هست باید فارسی سازی بشه اگر تا به حال نشده و برای فارسی سازی باید با زبان برنامه نویسی اشنا باشید
بسته فارسی برای قالب وجود نداره
شاد و سلامت در پناه ایزد
مهدی.
04-14-2010, 08:58 PM
سلام
یک سوالی پرسیدید که میتونه 3 منظور داشته باشه ! در هنگام طرح سوال توجه کنید مفهوم سوالتان رسانده شود.
شما بسته فارسی ساز رو مجزا لازم دارید تا روی جوملای انگلیسی آپلود کنید و زبان فارسی هم به مدیریت جوملای شما اضافه بشه ؟
شما نیاز دارید سایتتان دو زبانه باشد ؟ یعنی کاربران دو محیط فارسی و انگلیسی داشته باشند ؟
شما میخواهید بسته ای موجود باشد که قالبهای انگلیسی رو فارسی کند ؟!
بفرمایید مقصود شما کدام است تا راهنمایی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
soheylsoft
04-15-2010, 05:56 PM
می خواستم سایت رو دو زبانه کنم و برای همین لینک دانلود بسته زبان فارسی را می خواستم اگر ممکنه؟
سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
ممنون
mersad
04-15-2010, 06:20 PM
برای دو زبانه کردن از کامپوننت جومفیش استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
soheylsoft
04-15-2010, 06:49 PM
می دونم ولی برای فارسی کردن سایت نیاز به بسته زبان فارسی دارم که در پوشه زبان ها نصب کنم.درسته؟حالا من دنبال لینک دانلود بسته زبان فارسی می گردم که پیدا نمی کنم؟
ممنون می شم اگر لینک دانلود زبان فارسی را بگذارید؟
سلام دوست عزیز
شما باید یک جوملا فارسی را دانلود کنید و سپس پوشه language و administrator/language را از آن کپی و در جوملا خود قرار دهید تا زبان فارسی به جوملا شما اضافه شود
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.