PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای سایت چند زبانه

torghoundy
04-15-2010, 05:36 AM
سلام.
من با استفاده از جومفیش یک سایت چند زبانه راه انداختم که آدرسش در زیر ذکر شده اما وقتی زبان سایت از فارسی به انگلیسی تغییر میکنه direction قالب عوض نمیشه و برای زبان انگلیسی هم قالب راست به چپه آیا راه حلی هست؟
من از قالب Ja_sulfur استفاده کردم.
آدرس سایت:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سلام
من یک پلاگین پیدا کردم که میشه برای هر زبان یک قالب انتخاب کرد.
قالب رو من از سایت آقای کبیری گرفتم اما نمی دونم ایشون از قالب هایی که به طور رایگان ارئه میکنن هم پشتیبانی می کنن یا نه؟
تا اگر بشه یک نسخه از نسخه انگلیسی این قالب رو به من بدن.

** دو ارسال شما یکی شد

reka
04-15-2010, 07:29 AM
سلام

من با استفاده از جومفیش یک سایت چند زبانه راه انداختم که آدرسش در زیر ذکر شده اما وقتی زبان سایت از فارسی به انگلیسی تغییر میکنه direction قالب عوض نمیشه و برای زبان انگلیسی هم قالب راست به چپه آیا راه حلی هست؟

برای این مورد باید قالب شما دو زبانه باشه تا با تغییر زبان از طریق جومفیش، قالب نیز جهتش عوض بشه.

-------------------------------------------
قوانین انجمن:

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
-------------------------------------------

یا علی