ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم پرداخت virtuemart

mrwolf
04-16-2010, 09:28 AM
با سلام
واسه یه سایت فروشگاهی از کامپوننت virtuemart استفاده کردم.
واسه خرید محصول، میخواستم امکان پرداخت وجه از طریق کارت های عضو سیستم شتاب رو بذارم.
از دوستان کسی میدونه روال کار به چه صورته؟

reka
04-16-2010, 10:00 AM
سلام

باید از یکی از سایتهای ایرانی که امکان پرداخت آنلاین رو به VM اضافه کردند خریداری کنید.
سایتهای مذکور رو با جستجو در گوگل میتونید پیدا کنید.

یا علی

vasmaghi
09-03-2010, 11:34 PM
سلام
من چیزی پیدا نکردم
خیلیم گشتم
یعنی کسی نیست بتونه پرداخت اینترنتی رو اوکی کنه و ماژول مربوز رو در اختیار بزاره ؟

مهدی.
09-04-2010, 01:32 AM
سلام

قبلاً ماژول مربوطه نوشته شده و این ماژول به فروش میرسد! کمی بهتر جستجو کنید به جواب خواهید رسید.

هیچکس تنهاتر از نیست

persianmsr
09-05-2010, 06:02 PM
سلام
دوست عزیز میتونی بری تو گوگل جستجو کنی

در قسمت جستجو بزن ماژول بانک سامان برای virtualmart مطمئن باش پیدا میکنی. . .
و اینکه ورژن 1.1 رو دانلود کن ..
رایگان پپیدا میکنی
و اینکه سالم هست من تست کردم کار میکنه ... لینکشو ندارم وگرنه برات اینجا قرار میدام . .
معضرت

مرسی

سعید
09-06-2010, 05:00 PM
با سلام
واسه یه سایت فروشگاهی از کامپوننت virtuemart استفاده کردم.
واسه خرید محصول، میخواستم امکان پرداخت وجه از طریق کارت های عضو سیستم شتاب رو بذارم.
از دوستان کسی میدونه روال کار به چه صورته؟

سلام.

توجه داشته باشید که باید در یکی از بانک هایی که امکان پرداخت اینترنتی رو فراهم می کنند هم حساب داشته باشید و با بانک مربوطه قرارداد ببندید.

همچنین درگاه پرداخت VirtueMart برای بانک موردنظر رو هم داشته باشید.

یا علی

erwin
09-06-2010, 05:23 PM
بعد از اینکه مثلا ماژول بانک سامان رو به دست آوردی رایگان و یا اینکه خریداری کردی توی جوملا نصبش می کنی
بعدش یه سر میری بانک اول سلام می کنی. :P
بعدش دو حالت داری یا یک شخص حقیقی هستی یا حقوقی
اگه حقیقی بودی که مشخصات خودت و سایت و رزومه سایت و فعال بودن و در بانک عدم *****ینگ ایران هم اگه نبودی یه فرم بهت میدن که پر کنی. بعد از تایید یک کد به شما داده می شه که اون رو توی قسمتی در ماژول بانک سامان به نام شناسه اتصال وارد می کنی و بعدش اتصال به بانک صورت می گیره.
و اگه حقوقی بودی که شماره ثبت شرکت و بقیه چیزایی رو که یک شرکت میخواد تحویل می دی و بعدش بانک بهت خدماتش رو می ده.
اینا مال بانک ایرانی بود. که خیلی راحته.

ولی اگه اتصال به بانک های خارجی باشه مثل paypal, viza, master, american express و ... نیاز به IBAN و SWIFT داری که باید بانکی که در اون حساب داری این مشخصات رو روی اولی که حساب باز کردی داشته باشه.
بعدش حسابهات رو به صورت خفن چک می کنن. یعنی سرتا پای حسابت رو چک می کنن.

تازه یادت باشه که مالیات به فروش زیادی باید پرداخت بکنی و اگه از یه سقفی از تراکنش های مالی اون کشور رد بشی اون وقته که میان سروقتت که این پولا از کجاست و بعدش یه وکیل می خوای که رفع سوء بشی و بعدش این که برای ادامه فعالیت حتما و حتما نیاز به بیزینس آی دی خواهی داشت.

موفق و سربلند باشی O0

vesall
10-21-2010, 08:59 PM
گشتم نبووووووووووود :'(