PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمايش مطلب همه جا غير از صفحه اول

amutirtapar
04-16-2010, 03:31 PM
سلام
من يه بنر دارم تويه يه موقعيت منتشر كردم مخويام همه جا غير از صفحه اول به نمايش در بياد
كه همه ذرو انتخاب كردم غير از صفحه اول يعني تو همه منو ها به نمايش در مياد ولي وقتي وارد يكي از مطالب صفحه اول ميشم(مثلا خبرهاي منتشر شده)اون بنر ظاهر نميشه ولي وقتي تي يكي از منو ها ميرم هستش

سعید
04-16-2010, 04:01 PM
سلام

اگر قبل از مطرح کردن سوال جستجو می کردید، زودتر به نتیجه می رسیدید: نمایش یک ماژول، فقط در صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

amutirtapar
04-16-2010, 06:06 PM
ولي من ميخوام فقط در صفحه اصلي نمايش داده نشه

mersad
04-16-2010, 06:48 PM
سلام
وارد ماژول شده
در تنظیمات منو ها روی همه منوها به غیر منو اصلی کلیک کنید تا عمل مورد نظر شما انجام شود
شاد و سلامت در پناه ایزد

amutirtapar
04-16-2010, 06:59 PM
مرصاد جان همين كار رو كردم
ولي مقتي وارد يكي از لينك ها ميشي (غير از محتويات منو ها) به نمايش در نمياد

mersad
04-16-2010, 07:38 PM
زیاد واضح نیست توضیحتتون بیشتر تو ضیح بدین
ولی اکر درست متوجه شده بشم منظورتون این هست که وارد لینک زیر مجموعه میشین بقیه لینک ها رو نمیبینین و فقط منو اصلی رو میبینید
اگر اینطور باشه همین روشی که عرض کردم برای همه منو ها باید ادیت بشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

سعید
04-16-2010, 09:56 PM
ولي من ميخوام فقط در صفحه اصلي نمايش داده نشه

سلام

لینکی که به شما معرفی کردم رو مطالعه کردید؟!

اگر در تنظیمات ماژول تعیین کردید که در صفحه اصلی نمایش داده نشه، چون مطالب شما زیر مجموعه صفحه اصلی هستند، در مطالب هم نمایش داده نخواهد شد.

راه حل هم در همون لینک ارائه شده.

یا علی

amutirtapar
04-17-2010, 08:37 AM
آهان
اين حرف آخرتون رو متوجه شدم. قربون آقا سعيد

خنگ نيستما سعيد جان ولي لطف كن مرحله به مرحله بگو
من تست كردم باز همون طوري ميشه
شما اوستا تري بگگو ما هم درس بگيريم

** دو پست شما یکی شد.

سعید
04-17-2010, 08:53 AM
سلام.

ببینید نمایش یا عدم نمایش ماژول بر اساس منو تنظیم میشه.

مطالب شما اگر در صفحه اصلی منتشر شده باشند، زیرمجموعه منوی صفحه اصلی به حساب میان. یعنی تمام پارامترهای آیتم منوی صفحه اصلی رو به ارث می برند.

مگر اینکه به بخش مطالبتون یک لینک در منو بسازید که در این صورت خواص آیتم منوی مربوط به اون بخش رو به ارث می برند. نه خواص آیتم منوی صفحه اصلی.

سپس در تنظیمات ماژول تعیین کنید که در صفحه اصلی نمایش داده نشه، اما در منوی مربوط به بخش نمایش داده بشه. (یا برعکس)

امیدوارم متوجه شده باشید.

یا علی

amutirtapar
04-17-2010, 02:04 PM
من به بخش تنظيمات منو رفتم و يه منو ساختم با ويژگي هاي منو اصلي
يه قابليتي كه توي جوملا هست و توي مامبو نيست اينه كه بايد يكي از منو ها رو پيش فرض قرار داد .
من منوي صفحه اصلي يه كژي درست كردم پيش فرض قرار دادم بعد رفتم توي ماژول ها و بنر رو توي موقعيتي منتشر كردم كه شامل منوي اصلي قبلي باشه و نه اوني كه پيش فرضه
خوب ولي باز هم نشد!
البته شايد منظور آقا سعيد رو درست متوجه نشدم و اشتباه اجرا كردم

سعید
04-17-2010, 10:14 PM
سلام

لطفا دقت کنید:

به بخش های مطالبتون باید لینک بدید!

یا علی

amutirtapar
04-18-2010, 11:59 AM
خوب من يه گزارش بدم چون واقعا كلافه شدم
سيستم من جوملا هست ايني كه آقا سعيد فرمودند توي مامبو فكر كنم قابل اجرا بايه چون جريان صحه نخست براي مامبو با جوملا متفاوت هست
من يه سايت خبري دارم كه ميخوام توي موقعيت راستش يه بنر بزارم كه وقتي كسي وارد يكي از خبر ها ميشه توي سمت راست به نمايش دربياد و در صفحه اصلي هم سمت راست يكي دو تا ستون هست كه مربوط به گزارش و گفتگو . .... مثل سايت خبري تابناك
من وقتي در قسمت ما»ول ها براي محل نمايش همه رو انتخاب ميكنم بنرم هم توي صفحه اصلي به نمايش در مياد هم توي صفحات زيرين صفحه اصلي كه خواصشون رو از صفحه اصلي به ارث ميبرن ولي وقتي از قسمت همه رو انتخاب نميكنم و همه قسمت ها رو به صورت دستي انتخاب ميكنم بنر توي صفحه اصلي به نمايش در مياد ولي توي داخل مطالب به نمايش در نمياد!!!!
اون فرمايش آقا سعيد رو هم اجرا كردم يه لينك خارجي درست كردم به عنوان صفحه اصلي و در منو قرار دادم
اون لينك رو نميشه پيش فرض قرار داد چون كه حين ورود به صفحه اول سايت با ارور 404 مواجه ميشيم
خلاصه من كمي سر در گم شدم چرا كه صفحه اصلي رو من وقتي به صورت تكي براي نمايش ما»ول انتخاب ميكنم صفحات زير مجمعه اون اين خاصيت رو به ارث نميبرن!!!

در واقع فرمايش آقا سعيد اين بوده كه بايد با يه ترفند وراثت صفحه اصلي رو با محتويات صفحه اصلي قطع كنيم كه براي اين كار مياييم و صفحه اصلي رو با لينك صفحه اصلي جايگزين ميكنيم
من اين مسئله رو استباط كردم درسته؟
ولي اشتباهه من كجاست كه نميشه؟

** دو ارسال شما یکی شد

سعید
04-19-2010, 08:08 AM
سلام

چرا كه صفحه اصلي رو من وقتي به صورت تكي براي نمايش ما»ول انتخاب ميكنم صفحات زير مجمعه اون اين خاصيت رو به ارث نميبرن

مخويام همه جا غير از صفحه اول به نمايش در بياد

لطفا بدون ابهام، خیلی خلاصه و بدور از حاشیه پردازی بفرمایید که می خواید ماژول در کجا نمایش داده بشه. و در کجا نمایش داده نشه.

1- صفحه اول سایت ( صفحه ای که با ورود به سایت قابل مشاهده هست)
2- ادامه مطالب
3- منو ها

یا علی

amutirtapar
04-19-2010, 09:05 AM
من ميخوام غير از صفحه نخست همه جا به نمايش در بياد

سعید
04-19-2010, 12:14 PM
به تمام بخش های مطالب یک لینک در منو ایجاد کنید.

سپس در تنظیمات ماژول، تمام منوها رو برای نمایش انتخاب کنید، غیر از صفحه اصلی.

یا علی

amutirtapar
04-19-2010, 03:33 PM
خدا امواتت رو بيامرزه آقا سعيد
كار درست شد
چيزي كه بود چون من از اين نگارش جوملايي كه اينجا قرار داده شده استفاده نميكنم كمي داخل مديرت جوملاي من با ايني كه توي مامبولرن قرار داده شده متفاوت هست
چون من چندين بخش داشتم مجبود شدم چند تا لينك بسازم(هر بخش يه لينك) دو زاريم كمي دير افتاد كه منظور شما از ايجاد لينك بخش چيه!!! چون بيشتر با مامبو كار كردم و تجربه كمي توي جوملا دارم
به هر حال از شما و باقي دوستان قدر داني ميكنم
علمتون روز افزون

سعید
04-19-2010, 04:04 PM
ممنون از محبت شما

توصیه می کنم جوملای خودتون رو به آخرین نسخه تیم مامبولرن ارتقا بدید. ارتقای جوملا به نسخه تیم مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مزایای نسخه مامبولرن در همون لینک نوشته شده و خصوصا با توجه به اینکه شما قبلا از مامبو استفاده می کردید، به علت هماهنگی و تشابه ترجمه جوملای تیم مامبولرن با مامبو فارسی، کارتون راحت تر خواهد بود.

یا علی