PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ظاهری متفاوت در تمپلت بعد فارسی سازی

reza_pa48
10-22-2006, 11:18 AM
سلام
تمپلت اینجا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
توسط یکی از دوستان فارسی شده. ولی خوب چند تا مشکل با ظاهرش در اینترنت اکسپلورر (ورژن 6) و فایر فاکس دارم
1- اولین مشکل به ماژول عکس تصادفی مربوطه توی اکسپلورر عکسه می چسبه بالا و از زیر فاصله داره ولی تو فایر فاکس از بالا و پایین فاصله داره(این حالت خوبه و می خوام اینجوری بشه)
2-دومین مشکل مر بوط به منوی بالا است که زیر تصاویر تصادفی هست. توی اکسپلورر بد ریخت می شه ولی توی فایر فاکس می چسبه راست(این خوبه)
3-مشکل سوم مر بوط به بولت ها هست. در تاپ منو یا محبوب ترینها در فایر فاکس دیده می شوند ولی در اکسپلورر نه علاوه بر آن در فایر فاکس بولت ها از باکسشان می زند بیرون.
4- در فایر فاکس یک اسکرول عرضی n کیلومتری می خوره زیر صفحه ولی در اکسچلورر درسته
اگه می شه بهم کمک کنین تا این مشکل حل کنیم.
راستش به اون دوستمون که اینو فارسی کرده و حتما هم اینو می خونه دیگه خجالت می کشم میل بزنم :&#039;(

farhad
10-22-2006, 11:44 AM
سلام !

ببنید، خیلی از مشکلاتی و یا ایراداتی که در قالب ها هست و منشا اونها مرورگرها هست رو نمیشه کامل حل کرد !
چونکه با درست شدن یکی، دیگری خراب میشه ( از فرم اصلی خارج میشه !!! )

مشکلاتی هم که گفتید رو همینجوری نیمشه حل کرد ! چون احتیاج به داشتن سوسر اصلی قالب + وقت برای حل مشکلات ( باز نویسی کد های CSS ) هست !

پس بهتره سوسر قالب رو برای دانلود بزارید تا دوستان کمک کنند !!

reza_pa48
10-22-2006, 12:41 PM
سلام
اینم لینک قالب فارسی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم انگلیسیش
از بس اعصابم خورد بود لینک عکسشو گذاشتو بودم.
لینک تصحیح شد.

dardesar
10-22-2006, 02:31 PM
سلام ..
من که نتونستم دانلود کنم ... لینک اشتباه بود ..
لطفاً قالب رو برای من ایمیل کن تا چکش کنم .. ( مدتی هست که تخصصی در زمینه قالب فعالیت دارم ...
dardesar4you@yahoo.com
هن نسخه فارسی هم انگلیسی کاملش رو ایمیل کن ..
ممنون بای

reza_pa48
10-23-2006, 10:00 AM
سلاملینک تصحیح شد.
برای شما هم میل کردم
منتظر کمک دوستان هستم.