PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک فوری!!! کامپوننت ایجاد محدودیت برای گروه کا

ehsan3000
04-19-2010, 07:11 PM
با عرض سلام خدمت اعضای عزیز . من یک سایت آموزش فارکس دارم . مطالب من سه نوع هست : 1 -تحلیل روزانه بورس تهران 2-تحلیل روزانه بورس بین الملل 3-سیگنال
من قصد دارم چهار نوع گروه کاربری از اعضای خود ایجاد کنم که گروه اول فقط به مطالب تحلیل روزانه بورس تهران دسترسی داشته باشند گروه دوم فقط به مطالب تحلیل روزانه بورس بین الملل و گروه سوم فقط به مطالب سیگنال و گروه چهارم فقط به مطالب تحلیل روزانه بورس بین الملل و سیگنال. همچنین اگر امکان داشته باشه یک تاریخ انقضا برای غیر فعال شدن خودکار اکانت کاربری اعضا تعیین کنم که در تاریخ تعیین شده اکانت غیر فعال شود و پس از واریز آبونمان مجددا فعال شود .
از همه مدیران و اعضا خواهش میکنم که یک کامپوننت مناسب که این امکانات را در اختیار من قرار بده به من معرفی کنند . ضمنا اگر نیاز باشه حاضر به پرداخت مبلغی جهت خرید کامپوننت و یا طراحی اون هستم. خیلی عجله دارم . منتظر پاسختان هستم.شماره تماس در صورت نیاز : 09193001268

نوید
04-20-2010, 03:10 AM
سلام
کامپوننت زیر به سادگی این کار را انجام میدهد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

Patriot
04-28-2010, 10:41 AM
میشه بگید چه طوری میشه محدودشون کرد؟
ممنون

نوید
04-28-2010, 05:01 PM
سلام
شما باید توضیحات مربوط به آن را بخونید چون توضیحاتش در حد چند صفحه هستش
موفق باشید

Patriot
04-29-2010, 09:08 AM
یعنی توی اون چگونگی محدودیت رو نوشته یا چیزیه دیگه ای هست؟

نوید
04-29-2010, 12:47 PM
بله نحوه کار کامپوننت توضیح داده شده است