PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كامپوننت فروشگاه مجازي

laya
04-20-2010, 10:19 AM
با سلام.
كامپوننت فروشگاه مجازي vituemartرو ميخوام.توي انجمن هم زياد گشتم.خيلي جاها لينك دادن اما هنوزيه لينك سالم كه بتونم اين كامپوننت رو دانلود كنم پيدا نكردم!
اگه كسي لينك اين كامپوننت رو براي جوملا 1.5 داره(البته فارسي شده باشه)ميشه زحمت بكشه و برام بزاه؟
البته تو سايت vituemart.net يه سري لينك بودن كه نميدونم به درد ميخورن يا نه و اگه آره،كدوماش ؟!
ممنون ميشم اگه كسي راهنماييم كنه.
مرسي.

reka
04-20-2010, 02:03 PM
سلام

اگه كسي لينك اين كامپوننت رو براي جوملا 1.5 داره(البته فارسي شده باشه)ميشه زحمت بكشه و برام بزاه؟

نسخه ی فارسی و سازگار با درگاه پرداخت اینترنتی شتاب معمولا تجاری است. با جستجو در گوگل چندین سایت که در این زمینه فعالیت کرده اند پیدا خواهید کرد.

یا علی

torghoundy
04-21-2010, 02:23 PM
سلام

گشتم نبود نگرد نيست مگه اينكه بخري.
اما لينك نسخه انگليسي رو گذاشتم و كار هم مي كنه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

alavi
04-21-2010, 06:53 PM
سلام دوست عزيز اگر دوست داشتي به اين سايت يك سري بزن مي توني ويرچومارت رو پيدا كني cmsdownload.ir البته امكان اتصال به كارتهاي شتاب رو فكر مي كنم نداشته باشه

majid1605
04-23-2010, 07:37 PM
آخرین نسخه اونو تو خود سایت اصلیش می تونی دانلود کنی فایل زبان فارسیش هم اونجا وجود داره فقط بعد از نصب توی هاستت باید چندتا کار انجام بدی اگه خواستی بعد از نصب بگو تا راهنمایی کنم .
گفته باشم بعد از نصب کل سایت و قسمت مدیریت رو بهم میریزه مگه کارایی رو که می گم انجام بدی

laya
04-24-2010, 05:28 AM
ممنون.از سايت cmsdownload.ir نسخه فارسي اش رو دانلود كردم .
تو سايت نوشته بود كه نسخه خوبي هست و بدون مشكله!ديگه چقدر راست گفته باشه نميدونم.از سايت زبان اصلي اش هم همينطور دانلود كردم :)
اما از جايي كه يكي از دوستان گفتند كه سايت رو بهم ميريزه هنوز نصبش نكردم.ممنون ميشم اگه بگين كه بعد از نصب بايد چيكار كنم كه بهم نريزه.

majid1605
04-24-2010, 10:18 AM
دقیقاً یادم نیست ولی فکر کنم دوتا فایل تو دتا مسیری که میزارم بود که باید از حالت فشرده خارجشون کنی البته توی هاست
public_html/administrator/components/com_virtuemart
/public_html/components/com_virtuemart
شما این کار ها رو انجام بدید مشکلی بود بگید تا راهنمایی کنم

persiaplus
05-02-2010, 05:14 PM
سلام
شما اگر نسخه کویک ستاب رو نصب کنید هیج مشکلی پیش نمی یاد
کامپونت فروشگاه همراه با قالب فروشگاهی به طور اتوماتیک نصب میشه.
من انجام دادم جواب داده
هیچ مشکلی هم پیش نمی یاد
مطمئن باش
نسخه فارسی هم هست
با تشکر فراوان

torghoundy
05-02-2010, 05:29 PM
سلام
اگر ممکنه لینکش رو در انجمن بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.

m0574f4
05-03-2010, 10:49 AM
سلام
شما اگر نسخه کویک ستاب رو نصب کنید هیج مشکلی پیش نمی یاد
کامپونت فروشگاه همراه با قالب فروشگاهی به طور اتوماتیک نصب میشه.
من انجام دادم جواب داده
هیچ مشکلی هم پیش نمی یاد
مطمئن باش
نسخه فارسی هم هست
با تشکر فراوان

میشه به ما هم نشونش بدی عزیز

persiaplus
06-01-2010, 09:57 AM
سلام
نسخه کویک استار که من نصب کردم
البته تنظیمات آن کامل نیست
persiashopping.co.cc
با تشکر

** هایپرلینک اصلاح شد

علیرضا
06-01-2010, 11:55 AM
دقیقاً یادم نیست ولی فکر کنم دوتا فایل تو دتا مسیری که میزارم بود که باید از حالت فشرده خارجشون کنی البته توی هاست
public_html/administrator/components/com_virtuemart
/public_html/components/com_virtuemart
شما این کار ها رو انجام بدید مشکلی بود بگید تا راهنمایی کنم

سلام

یه فایلی به نام admin_files.tar.gz در شاخه administrator\components\com_virtuemart هست، اینو باید اکسترکت کنیم؟
در لوکال هم باید انجام بدیم و یا فقط در هاست؟
چرا خود ویرچومارت این کار رو خودش انجام نداده؟
کمی توضیح بفرمایید...

یا علی