PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک براي رفع مشکلات قالبم !

rapersian
10-24-2006, 11:31 AM
دوستان عزيز .
من تازه عضو اين فروم شدم و با مديران و بقه عزيزان آشنايي ندارم .
راستشو بخواييد من زياد با قالب هاي مامبو وارد نيستم . ميخواستم ببينم کسي ميتونه کمکم کنه .

اين سايت من هست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يه سري مشکلاتشو تونستم حل کنم ولي يه سري رو نميتونم .
ميخواستم ببينم اگه ميشه کمکم کنيد .

مشکل من اينکه که Coding صفحه حالت معموليش Unicode - UTF-8 نيست .
بعد ميخواستم که قسمت منو ها که سمت راست هست . از راست به چپ نوشته بشه .
همين کار بروي بدنه اصلي مطالب که وسط صفحه هست انجام بگيره .
اگه امکانش هست تو قسمت تبليغات که تو منو هاي سمت راست هست اون عکس موقعيت Center به خودش بگيره .
و تو قسمت بيشترين دانلود ها هم تاريخ نمايش داده نشه . فقط ايکون و تيتر فايل رو نشون بده

دوستان خيلي ممنون ميشم کمکم کنيد !
اين اي دي منه : Sirous_021
ممنون ميشم يکي کمکم کنه !

[hr]

راستي اين مدل آخرين فايل هاي آپلود شده رو هر کاري کردم گير نياوردم که آخرين فايل هاي که گذاشتم رو نشون بده .
اون مدلي هم که تو قسمت دانلود سايت مامبو لرن هست هم گرفتم ولي وقتي نصب ميکنم همين مدل بيشترين دانلود ها رو مياره .
اگه کسي ميدوني جريانش چيه به ما اطلاع بده .

با تشکر از همه ! ;)

sorry4uboth
10-24-2006, 11:46 AM
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
مشکل قالب شما یکی دوتا نیست. لطفا source قالب رو اینجا بزارید تا دوستان کمکتون کنند.

راستي اين مدل آخرين فايل هاي آپلود شده رو هر کاري کردم گير نياوردم که آخرين فايل هاي که گذاشتم رو نشون بده .
اون مدلي هم که تو قسمت دانلود سايت مامبو لرن هست هم گرفتم ولي وقتي نصب ميکنم همين مدل بيشترين دانلود ها رو مياره .
اگه کسي ميدوني جريانش چيه به ما اطلاع بده .

با تشکر از همه ! ;)

لطفا قوانین رو در همین ایتدا مطالعه کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در قمست مربوطه یک تاپیک جداگانه بزنید.

rapersian
10-25-2006, 09:09 AM
خيلي ممنون ازشما دوست عزيز . اين قالب من :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خيلي خيلي ممنون !