ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در مديريت مطالب

laya
04-25-2010, 07:42 AM
سلام.
وقتي ميخوام يه مطلب جديد توي سايت بزارم،وارد يك صفحه سفيد ميشه!!!
حتي مطالبي رو هم كه از قبل گذاشته بودم،وقتي ميخوام ويرايششون كنم بازم به يه صفحه سفيد ميره!!
مشكل از كجاست و بايد چيكار كنم؟ :(

نوید
04-25-2010, 08:20 AM
سلام
شما در هاست هستید یا لوکال؟
احتمال باید زمان اتصاب دیتابیس را افزایش دهید
موفق باشید

laya
04-25-2010, 08:30 AM
هاست.
زمان اتصال به ديتا بيس؟
چه جوري؟

reka
04-25-2010, 08:42 AM
سلام

هاست.
زمان اتصال به ديتا بيس؟
چه جوري؟

از پشتیبان هاست بخواید این کار رو بکنه.
اگر بعد از این کار مشکل حل نشد، نمایش خطاها رو روشن کنید و متن خطایی که میاد رو اینجا قرار بدید.

یا علی

laya
04-25-2010, 08:53 AM
اول مورد دومي كه گفتينو انجام دادم.اما بي فايده بود
قسمت خطايابي سيستم رو روشن كردم اما بازم هيچي نشون نداد و خطايي هم نميده و فقط به يه صفخه سفيد ميره.
حالا مورد اولي كه گفتينو نجام ميدم ببينم چي ميشه:(

reka
04-25-2010, 08:56 AM
سلام

نمایش خطاها رو هم از مدیر سرور درخواست کنید روشن بکنه واستون.

یا علی

laya
04-25-2010, 02:07 PM
ممنون از راهنماييتون.فقط يه مورد ديگه كه الان متوجه شدم اينكه ،وقتي وارد مجمموعه ها ميشم و ميخوام مثلا جزييات مجموعهxرو ببينم ،صفحه رو ناقص باز ميكنه و اين خطا رو ميده!
Cannot load the editor

همه كارهايي كه گفتيد انجام دادم.فقط نميدونم منظورتون از فعال كردن خطاي سيستم رو درست فهميدم يا نه.چيزي كه گفتيد رو از تنظيمات كلي فعال كردم.به نتيجه نميرسم!اين مشكل همچنان وجود داره!
حتي وقتي كه ميخوام يه منوي جديد بسازم كه نوعش نمايش يك صفحه خاص باشه هم،قسمت انتخاب مطلب غير فعال شده!
حالا بايد چيكار كنم؟!!
ممكنه كه مشكل از جوملا باشه؟
بايد سريع تر به يه راه حل برسم!حيات سايتم واسم خيلي مهمه.ممنون ميشم راهنماييم كنين.

** دو ارسال شما یکی شد

reka
04-26-2010, 03:49 AM
سلام

آیا از ابتدای نصب جوملا این مشکل بوده؟ اگر خیر، آخرین تغییری که قبل از این اتفاق دادید چی بوده؟
نسخه ی جوملا چند است و ترجمه ی چه تیمی است؟

تابع نمایش خطاها در سرور شما غیر فعال شده است و باید از مدیر سرور درخواست کنید تابع رو فعال کنند.

یا علی

laya
04-26-2010, 06:09 AM
نه از اول به اين صورت نبوده.
مديرسرور؟ شما مسيرشو بگيد.بايد خودم انجام بدم.همه چيز دست خودمه:(
آخرين كاري هم كه انجام شده و همه چيز بهم ريخته،ارتقاي فضاهست.
100 مگا بوده و به 200 ارتقا داده شده.بعد از اين قضيه همه چيز بهم ريخته:(
وارد سي پنل هم كه ميشم،نوشه collaps all!!!
اينو امروز متوجه شدم!چون وارد سي پنل نشده بودم!
حالا حتي قسمت مديريت فايل رو هم نميبينم كه بخوام فايل هاي جوملا رو پاك كنم و دوباره از اول نصب كنم!
چيكار بايد انجام بدم؟!:(

bahrambaba
06-27-2011, 09:47 AM
دوستان من هم دچار اين مشكل شدم. يك سوال ممكنه اين ايراد از حذف يك افزونه باشه؟ يا اينكه از سرور هست. چون هاست من انگار سرور هاشو تغيير داده ...
بايد از طريق مدير سرور اين مشكل رو حل كنم يا از تغيير تو فايل هاي خود جوملا هم ممكنه؟

parsoon724
06-27-2011, 10:09 AM
سلام
collaps all به اين خاطره كه كنتر پنلت درست لود نميشه يعني اشكال از سرورتونه