توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در زبان بخش مدیریت!
deldar1
04-25-2010, 10:22 AM
سلام.آقا من جوملا را نصب کرده ام و زبان پیشفرض بخش مدیریت آن فارسی بود ولی حالا که مراجعه کرده ام زبان پیشفرض مدیریت به انگلیسی تغییر کرده است و این در حالیست که در قسمت Language Manager زبان پیشفرض روی فارسی تنظیم هست!
مشکل چیست؟ مرسی
سلام
آیا زبان بخش کاربری فارسی است یا آن هم تغییر پیدا کرده است؟
موفق باشید
deldar1
04-25-2010, 03:59 PM
در بخش مدیریت قسمت تنظیمات زبان هم زبان پیشفرض مدیریت و هم صفحه اصلی سایت فارسی هست منتهی بخش مدیریت با اینکه زبان روی فارسی تنظیم هست بصورت انگلیسی درآمده ولی صفحه اصلی سایت همون فارسی هست! ممنون از پاسختون
سلام
از مدیر هاست بپرسید که ایا ارتقا یا تغییری در تنظیمات داشته اند یا خیر
موفق باشید
deldar1
04-25-2010, 05:15 PM
سلام
ممنون از پیگیری شما عزیزان
مشکل را حل کردم
سلامت باشید
لطفا علت مشکل را بفرمایید تا سایر دوستان نیز استفاده کنند
موفق باشید
deldar1
04-25-2010, 06:20 PM
بنده سیستم های مدیریت محتوای مختلفی رو تست و کار می کنم و علت بروز این مشکل این بود که بنده نسخه 1.5.15 جوملا را نصب کرده بودم و بعد توسط یک ساب دامین نسخه 1.5.16 را هم نصب و راه اندازی کردم. و با بررسی هایی که کردم متوجه شدم پوشه administrator واقع در پوشه ای که توسط ساب دامین در روت هاست ایجاد شده بود قرار داشت باعث این مشکل شده بود که با حذف پوشه administrator مشکل مرتفع شد...
پیروز باشید
دوستان توجه داشته باشند که بنده همزامان از این دو نسخه می خواستم استفاده کنم که نسخه جدید رو می خواستم توسط ساب دامین داشته باشم که این تداخل پیش آمد و در پست بالا عرض کردم مشکل از چی بود
** دو ارسال شما یکی شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.