PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروشگاه ساز جوملا

gigileh
04-25-2010, 08:02 PM
من میخوام یک سایت فروشگاهی داشته باشم
آیا جوملا این امکان رو داره که فقط فروشگاه بتونیم داشته باشیم
یعنی بتونیم قیمت و لینک خرید و ... بدیم
یادآوری میکنم فقط و فقط میخوام سایت فروشگاهی داشته باشم

mersad
04-25-2010, 08:35 PM
سلام
در این باره زیاد بحث شده در انجمن
شما میتونید ار کامپوننت معرفی کامپوننت فروشگاه جوملا - VirtueMart استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

alizali
04-26-2010, 03:42 AM
اگر فقط ميخواهيد فروشگاه داشته باشيد به نظر من بهتره بريد سر خود برنامه ها يا همين ويرچومارت اصلي ( و نه بصورت ماژول)

gigileh
04-28-2010, 08:27 PM
یعنی چی بیشتر توضیح بدین خیلی خلاصه بود یعنی چی از طریق ماژول نه
یعنی از چه طریقی برم

torghoundy
04-28-2010, 09:00 PM
سلام
گرچه قبلا زیاد در این مورد بحث شده!
اما شما می تونید از بسته quick start کامپوننت معروف virtumart استفاده کنید که این کامپوننت قدرتمند رو با یک جوملای آماده که تنظیم شده برای فروشگاه هم هست استفاده کنید.
برای دریافت این بسته بد نیست کمی در انجمن جستجو کنید حتما پیدا خواهید کرد.
همین چند روز پیش یک بحث در همین زمینه به پایان رسید.

gigileh
05-02-2010, 04:11 PM
دانلود و نصبش کردم اما خرابه و مشکل داره
اصلا راهی نیست که بشه بدون نصب کامپوننت یک سایت فروشگاهی با جوملا داشت
آخه واقعا حیفه جوملا به این زیبایی یک فروشگاه ساز نداشته باشه :'( :'( :'( :'(
حالا من چیکار کنم تا الآن چندین سیستم فروشگاهی نصب کردم اما باز هم نظر من رو تامین نمیکنه
جوملا یک مشکل دیگه هم که داره اینه که نمیتونیم رنگ متن و فونتش رو تغییر بدیم برای فروشگاه
مثلا من میخوام قیمت رو قرمز بکنم اما چنین امکانی توی جوملا نیست
حالا راه حلی چیزی به ذهنتون نمیرسه

torghoundy
05-02-2010, 05:21 PM
سلام
همه این کار هایی که شما فرمودید با جوملا میشه اما کمی صبر لازم داره و همچنین باید کمی جستجو کنید.
بنده خدمت شما عرض کردم که از بسته quick start کامپوننت معروف virtumart استفاده کنید که به همراه یک جوملای تنظیم شده به منظور ساخت فروشگاه است. و کامپوننت حرفها ی فروشگاه ساز virtumart به طور پیشفرض در اون نصب و تنظیم شده یعنی یه لقمه درسته که فقط لازم شما جستجو کنید و اون رو در دهان مبارک بگذارید.
همین هفته پیش خودم ازش استفاده کردم بگردید پیدا می کنید.
شاد باشید.

gigileh
05-03-2010, 04:15 PM
بیخیال
من یک بسته به نام تی سی شاپ که فارسی شده بود و ادعا کرده بودند که روی جوملا 1.5.14 تست شده است رو دانلود کردم
میخوام بدونم برای استفاده از این بسته حتما باید جوملا روی هاستم نصب باشه یا این که میشه فقط همین بسته رو روی سایت نصب کرد و فروشگاه رو راه اندازی کرد (منظورم اینه که میشه جوملا رو نصب نکنیم و فقط این بسته رو نصب کرد)؟