ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوملا! فارسی - سیستم مدیریت محتوا - پشتیبانی و توسعه توس

harrypotter228
04-26-2010, 11:23 AM
با سلام خدمت مدیران و دوستان من وقتی سایت رو در گوگل سرچ می کنم این متن رو زیر نام سایت می آورد(جوملا! فارسی - سیستم مدیریت محتوا - پشتیبانی و توسعه توسط گروه نرم افزاری جوملا!) جون هر کی دوست دارید یک راهنمایی درست بکنید با نیوک آین مشکل رو نداشتم به پشتهاد دوستم سیستم رو عوض کردم که مثل سگ پشیونم سایت شرکتم است تمام کار هایی که گفته شده در آموزش ها رعایت کردم سایتم هم ساده است وقتی نام سایت را جستجو می کنم بدون پسوند نام نمی یاد ولی با نیوک سریع هم روی گوگل بود هم یاهو

سعید
04-26-2010, 12:06 PM
سلام

اگر آدرس سایت رو معرفی می کردید بهتر می شد راهنمایی کرد.

بطور معمول برای تغییر این متن: مدیریت جوملا -> پیکربندی کلی -> فراتوضیحات کلی سایت رو باید ویرایش و ذخیره کنید.

پس از این تغییر باید صبر کنید که نسخه ذخیره شده گوگل از صفحه اول سایت شما بروز بشه.

ضمنا وقتی دچار مشکلی شدید، حرص خوردن و استفاده از الفاظ ناشایست کمکی به حل مشکل شما نمی کنه.

مشکل شما ناشی از نا آشنایی با این سیستم هست. خونسرد باشید و کتاب راهنمای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و آموزش های سایت مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.

یا علی

harrypotter228
04-26-2010, 01:45 PM
دوست من این راهنما را مصاله کردم و آموزش ها و باید بگم من با برنامه نویسی asp.net کار می کنم و همشه سعی می کنم پرتال هایی که استفاده می کنم شخصی باشد ولی در این مورد به دلیل کمبود وقت اجبارن از سیستم آماده استفاده کردم مشکل لز نقشه سایت بود من از نقشه سایت نوید ایرانیان استفاده کردم و مشکل انجا بود که لینکها رو نمایش نمی داد از این پشیمونم که نباید وقت رو صرف این سیستم می کردم چون و اگر این همه وقتی که روی ویرایش این سیستم گداشتم ناراحتم باید یک سیتم طراحی می کردم (حالا اگر یک کامپوننت نقشه سایت - Xmap خوب سازکار با این سیستم لینک کنید ممنون می شم اگر همون اول سیستم نیوک رو پاک نکرده بودم از کارو رندگی نمی افتادم :)

بازم هم ممنون ار شما و دیگر مدیران سایت ما که در این سایت به جواب قابل قبولی از رفع مشکلات نرسیدم امیدوارم این آخرین سوال رو به شکل مطلوبی جواب دهید ;)

سعید
04-26-2010, 02:37 PM
سلام

من هم نیمی از عمرم رو به زبانهای مختلف برنامه نویسی کردم، اما اگر جای شما بودم از یک پرتال آماده اما مناسب استفاده می کردم!

چرا که اگر 5% زمانی که باید صرف تحلیل، نوشتن، توسعه و رفع عیب یک سیستم اختصاصی بکنم، صرف یادگیری یک سیستم مدیریت محتوای کارآمد کنم، هم در وقتم صرفه جویی کردم، هم از امکانات بیشتری که در این سیستم ها تعبیه شده استفاده بهتر می کردم و هم به نتیجه بهتری می رسیدم.

درضمن وقتی می تونید انتظار پاسخ قابل قبولی داشته باشید، که سوالتون قابل قبول باشه. لطفا قوانین رو یکبار مرور کنید و ببینید سوالات شما تا چه حد قابل قبول بوده!

هرچند باز هم پاسخ کامل سوالتون رو در پست قبلی من دریافت کردید.

یا علی

محمد محسنی
04-26-2010, 02:38 PM
دوست عزیز سلام
ابتدا باید عرض کنم که شما خیلی عجلع دارید
در ضمن جوملا یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریتی هستش
حال چرا شما آن را قبول ندارید نمی دانم
پیشنهاد میکنم کمی بیشتر در مورد جوملا تحقیق کنید
و در مورد سوال اول شما باید بگم برای ثبت سایت شما در گوگل و یا یاهو باید مدت چند هفته صبر کنید
و همچنین سیستم هایی مثل جوملا توسط گرئه بزرگی از کابران تست میشه
در حالی که سیستم های شخصی حداکثر توسط 1 تا 100 نفر تست میشه و دارای مشکلات بیشتری می باشد

پیروز و سربلند باشید