fa
04-26-2010, 08:39 PM
سلام
من در انجمنم به مشکل زیر برخورد کردم
نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. نسخه انجمن شما SMF 1.1.11، و نسخه بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1.9SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.
طبق این تاپیک عمل کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
upgrade.php
upgrade_1-1.sql
upgrade_1-0.sql
این 3 تا را روی فولدر اصلی آپلود کردم و سپس upgrade.php رو اجرا کردم بعد از اجرا این پیغام رو داد
Upgrading...
Updating Settings.php... Successful.
Updating and creating indexes... Unsuccessful!
This query:
SHOW INDEX
FROM smf_log_errors;
Caused the error:
Table './litmoos_smf/smf_log_errors' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
و بعدش برای فایل setting.php رو این تغییر رو دادم
$maintenance = 0;
ولی هنوز هم تو قسمت های مختلف انجمن این پیغام رو میده و مشکلش هنوز حل نشده
نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. نسخه انجمن شما SMF 1.1.11، و نسخه بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1.9SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم :(
من در انجمنم به مشکل زیر برخورد کردم
طبق این تاپیک عمل کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
upgrade.php
upgrade_1-1.sql
upgrade_1-0.sql
این 3 تا را روی فولدر اصلی آپلود کردم و سپس upgrade.php رو اجرا کردم بعد از اجرا این پیغام رو داد
Upgrading...
Updating Settings.php... Successful.
Updating and creating indexes... Unsuccessful!
This query:
SHOW INDEX
FROM smf_log_errors;
Caused the error:
Table './litmoos_smf/smf_log_errors' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
و بعدش برای فایل setting.php رو این تغییر رو دادم
$maintenance = 0;
ولی هنوز هم تو قسمت های مختلف انجمن این پیغام رو میده و مشکلش هنوز حل نشده
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم :(