توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کامپوننت برای مدیریت اعضا چیه؟
reza41
04-27-2010, 07:09 PM
سلام دوستان
لطفا نظر و تجربیات خودتون رو در مورد کامپوننتی برای مدیریت اعضا بگید رایگان یا تجاری هم فرقی نداره
خودم از CB استفاده کردم اما کل دیتا بیسم رو خراب کرد و مجبور شدم دوباره ریکاوری کنم.
torghoundy
04-27-2010, 07:17 PM
سلام
منم به شما cb رو ÷یشنهاد میدم
خب خیلی ها ازش استفاده کردند و مشکلی هم ندارند بسیار معروف هم هست.
می تونید ببینید که در joomlart.ir هم از همین cb استفاده شده و خیلی هم خوب کار میکنه.
من که چیز دیگه ای سراغ ندارم
reza41
04-27-2010, 07:28 PM
خوب شما لینک از یه نسخه که فارسی باشه و خوب هم کار کنه اگه دارین بذارین لطفا
torghoundy
04-27-2010, 07:52 PM
ز CB استفاده کردم اما کل دیتا بیسم رو خراب کرد و مجبور شدم دوباره ریکاوری کنم.
من به شما پیشنهاد میکنم یک سرور لوکال راه اندازی نموده و یک جوملا هم در اون نصب کنید و قبل از اینکه کامپوننت، ماژول و ... رو نصب و یا امثال این کار ها رو مستفیم روی سایت اصلی خود انجام بدید اول در لوکال تست کنید و اگر مشکلی نبود روی سایتتون نصب کنید تا مشکلی برای سایتتون پیش نیاد.
و اما برای دانلود CB باید بگم فارسیشو ندارم اما از این آدرس می تونید آخرین نسخه رو دریافت کنید.
این نسخه رو من خودم امتحان کردم درست کار میکنه.
موفق باشید.
یادم رفت بدم ;D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
** دو پست شما یکی شد.
reza41
04-27-2010, 09:00 PM
اتفاقا من هم همین کار رو کردم یعنی اول روی لوکال نصب کردم و همه چی درست کار می کرد ولی بعد که روی سایت نصب کردم همه چی به هم ریخت
باز هم از جوابت ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.