PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض شدن رمز ورود به پنل مدیریت جوملا

khanjary
04-27-2010, 08:48 PM
با عرض سلام

چندین دقیقه هست که هرچی میخام وارد مدیریت سایتم بشم وارد نمیشه وپیغام میده که شناسه و گذرواژه همسان نیستند
ظاهرا خودش عوض شده یا شایدم کسی عوضش کرده خوب حالا کسی میتونه بگه که باید یوز و پسوردم رو باید از کجا گیر بیارم مثلا از خوده هاستم دیتابیسه هاستم چیجوری ؟

سعید
04-27-2010, 09:18 PM
سلام

از کدوم نسخه جولا فارسی استفاده می کنید؟

یا علی

khanjary
04-28-2010, 01:09 PM
از نسخه fa-IR_Joomla_Software_Group_full.1.5.15v9 استفاده میکنم.

سعید
04-29-2010, 06:46 AM
سلام

توصیه می کنم هر چه سریعتر جوملای خودتون رو به آخرین نسخه یعنی 1.5.17 نسخه تیم مامبولرن ارتقا بدید.

آموزی نحوه ارتقا و سوالات متداول: ارتقای جوملا 1.5 به آخرین نسخه تیم مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

برای بازگردانی رمز عبور در بخش کاربری در زیر ماژول ورود به سایت یک لینک برای بازگردانی پسورد فراموش شده هست.

اگر این ماژول در بخش کاربری نمایش داده نمیشه، می تونید از این آدرس استفاده کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر بعد از انجام اینکار ایمیلی دریافت نکردید، باید از طریق دیتابیس رمز عبور رو برگردونید: بازیابی پسورد مدیریت از طریق PHPmyadmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

Bahmanmaster
09-04-2010, 06:58 PM
سلام
هم وارد کردن ایمیل و هم ورود به php pannel و ادامه دستورات گفته شده را اجرا کردم. ولی باز هم امکان ورود نیست!
حتی وقتی از اولین صفحه قصد بازیابی گذرواژه و رمز را دارم، پس از وارد کردن آدرس ایمیل، پیغام خطای صفحه می دهد.
خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی فرمایید
ارادتمند

مهدی.
09-05-2010, 04:26 AM
سلام

لطفاً مشکل خود را در یک تاپیک مجزا مطرح نمایید !

تاپیک قفل شد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست