PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک ایمیل در جوملا ؟

master89
04-29-2010, 03:04 PM
سلام و خسته نباشید
میخوام یک ایمیل در جوملای خودم ایجاد کنم. مثل info@mi2ni.com
دقیقا باید چیکار کنم تا از هر ایمیل ارسالی به سایت. یک نسخه در در جی میل و دیگری در مسیج باکس جوملا داشته باشم؟

نوید
04-29-2010, 03:05 PM
سلام
امکان ایجاد ایمیل در جوملا وجود ندارد و شما باید ایمیل خود را در کنترل پنل هاست ایجاد نمایید
موفق باشید

master89
04-29-2010, 03:08 PM
ممنون . اما از کجا میتونم ایمیل ها رو چک کنم و آلارمی به جی میل من میفرسته؟

نوید
04-29-2010, 03:36 PM
سلام
دوست عزیز شما دقیقا میخواهید انجام بدید؟
موفق باشید

master89
04-29-2010, 03:49 PM
منظورتون رو متوجه نشدم.
میخوام یک ایمیل داشته باشم. مثل: info@mi2ni.com و بتونم ایمیل ها رو از جوملا چک کنم. نه از کنترل پنل سایت !

نوید
04-29-2010, 03:53 PM
من یک کامپوننت در این زمینه دیدم که لینکشو براتون میزارم که البته پولی است:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

علیرضا
04-30-2010, 02:27 PM
سلام

البته می تونید یه راه حل کلی دیگه برید. احتمالا شما به این خاطر سئوال کردید که مراجعه به چند میل بوکس سخت هستش!
شما می تونید از قابلیت forward ایمیلی که در سی پنل ساختید بهره بجویید تا ایمیل های مختلف از آدرس های مختلف به یک آدرس مثلا ایمیل یاهوتون بیاد! شما همچنین می تونین با تنظیم درست با نام همون آدرستون (همون info@2ini) رو می گم از همون یاهو یا جیمیلتون ایمیل بفرستید!

یا حـــــــــق

master89
04-30-2010, 02:37 PM
بله درسته ، آفرین
این کار رو کردم. حالا نمیدونم عملی هست یا نه.
در هر صورت اگه سوالی بود مطرح میکنم. مرسی