nashenakhte
05-02-2010, 06:08 PM
باسلام
اول بگم من تازه واردم اگه سوالم مسخره هست منو ببخشيد
من مي خواستم از اناليز گوگل براي سايتم استفاده كنم
قبلا كه با وبلاگ كار مي كردم يه كد مثل اين
<script type="text/javascript">
var gaJsHost = (("<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> == document.location.protocol) ? "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> : "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>);
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
try {
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-3375678-2");
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}</script
گوگل مي داد كه مي ذاشتم تويه قالب وبلاگم و مي تونستم از امكانات گوگل آناليز استفاده كنم
اما الان نمي دونم چيكار كنم
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
اول بگم من تازه واردم اگه سوالم مسخره هست منو ببخشيد
من مي خواستم از اناليز گوگل براي سايتم استفاده كنم
قبلا كه با وبلاگ كار مي كردم يه كد مثل اين
var gaJsHost = (("<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> == document.location.protocol) ? "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> : "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>);
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
try {
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-3375678-2");
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}</script
گوگل مي داد كه مي ذاشتم تويه قالب وبلاگم و مي تونستم از امكانات گوگل آناليز استفاده كنم
اما الان نمي دونم چيكار كنم
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر