PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین مطالب ارسالی

automa
05-05-2010, 03:41 PM
با سلام
من یک ماژول آخرین مطالب ارسالی با خلاصه مطلب و همراه یک عکس از آن مطلب می خواستم
اکثر ماژول هایی که پیدا کردنم بدون اینکه عکس بزرگ را به عکس کوچک تبدیل کنند و نمایش بدهند همان عکس بزرگ را به صورت scale کوچک می کردند و اگر عکس کوچک را در کامپیوتر ذخیره کنیم می بینیم که آن عکس به صورت بزرگ است
من یه ماژول می خواستم که آن عکس را به صورت واقعی کوچک کند و نمایش بدهد بدون اینکه به تصویر اصلی کاری داشته با شد که کاربر با کلیک بر روی خلاصه یا ادامه مطلب وارد مطلب اصلی بشود و عکس را در ابعاد واقعی خود ببیند
با تشکر

نوید
05-05-2010, 03:44 PM
سلام
ماژول JA bulletin این کار را به خوبی انجام می دهد
موفق باشید

reka
05-05-2010, 03:55 PM
سلام

ماژول Minifrontpage نیز ماژول بسیار مناسبی است و عکسها رو خودکار کوچیک میکنه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

automa
05-06-2010, 06:08 AM
ماژول JA bulletin راپیدا نکردم اگر رایگان است لینک آن را بگذارید
ماژول Minifrontpage فقط تصاویر را از پوشه image دریافت می کند اگر عکس ها در پوشه دیگری یا سایت دیگری گرفته بشوند می نویسد تصویر وجود ندارد بهمین خاطر چندان جالب نیست
لطفا ماژول دیگری با شرایط فوق معرفی نمایید

reka
05-06-2010, 06:27 AM
سلام

JA Bulletin تجاری است.

ماژول زیر رو هم تست کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فکر میکنم در تنظیمات ماژول بشه فولدر رو ست کرد.

یا علی

automa
05-06-2010, 03:09 PM
ماژولی که آدرسش را دادید پیغام می دهد This extension has been unpublished for the following reason: Broken link(s).

فکر می کنم سایت زیر همون ماژولی را که من می خواهم استفاده می کند

اگر لطف کنید ممنون می شوم

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
05-11-2010, 07:48 PM
سلام

بله ماژول از دایرکتوری سایت جوملا حذف شده است.
واستون در آدرس زیر آپلود کردم:

اون لینک هم از همین ماژول استفاده کرده است.

یا علی