توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ورورد به قسمت مدیریت جوملا
hamidz17
05-10-2010, 05:05 AM
:'(
باسلام و عرض خسته نباشید من یک سوال از شما داشتم من وارد تنظیمات کلی سایتم شدم و در قسمت مدیریت و در قسمت تنظیمات اصلی-سرور -استفاده از SSL برای ورد به قسمت مدیریت سایتم فعال کردم
حالا نه می توانم با mysite/administrator به قسمت مدیریت سایتم وارد شوم نه با mysite /administrator اگر ممکن هست شوم کنید بگین برای ورد به قسمت مدیریت سایتم چی کار باید بکنم
torghoundy
05-10-2010, 06:00 AM
سلام
ميشه بگيد چرا ssl رو فعال كرديد؟
اين گزينه بايد از طرف سرور هم پشتيباني بشه.
فايل configuration.php رو باز كنيد و به دنبال كلمه ssl بگرديد و مقدار اون رو به صفر تغيير بديد.
hamidz17
05-10-2010, 07:27 AM
:'(
باسلا من فایل configuration.php را باز کردم و Ssl ان را تغییر دادم ولی هر کاری می کنم باز می شه یک( 1)چی کار کنم ممنون
torghoundy
05-10-2010, 07:36 AM
سلام
اول سطح دسترسي رو به 666 تغيير بديد بعد عدد صفر رو وارد كنيد و بعد save كنيد.
و دوباره سطح دسترسي رو به 644 تغيير بديد.
hamidz17
05-10-2010, 07:57 AM
با سلام و عرض تشکر از شما دوست عزیز از راهنمایی شما متشکرم واقعا غصه دار شده بودم باز باید جوملا را از دوباره نصب می کردم و با اینترنت دیال اپ واقعا خیلی سخت بود و دوباره باید تنظیمات ان را انجام می دادم امید وارم هر بیشتر موفق باشین و هر ارزوی دارین به ان برسین با تشکر از شما و همچنین اقای نوید زراعتی که من هر چی از جوملا بلد هستم ازآموزش های ایشان هست موفق باشید ;D
torghoundy
05-10-2010, 03:11 PM
سلام
خواهش مي كنم شما لطف داريد.
مي دونم چي مي كشيد من هم با همين دايل ْپ كار مي كنم.
موفق باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.