ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل پس از نصب جوملا

niloofar_l
05-12-2010, 09:13 AM
سلام به دوستان.
من پس از نصب جوملا با مشكل مواجه مي شم .يعني پس از اينكه جوملا رو نصب كردم و فايل اينستال رو تغيير نام دادم.وقتي مي خواهم به صفحه اصلي برم با پيغام زير روبرو مي شوم:
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
و جالب اينجاست كه اگر فايل installation را تغيير نام ندم.دوباره به صفحه اول نصب ميره . و دوباره روند رو از ابتدا دنبال مي كنه.انگار كه اصلا نصب نشده!!!
ممنون مي شم از راهنماييتون.
در ضمن از آپلود همه فايلها مطمئنم.

نوید
05-12-2010, 05:24 PM
سلام
آیا مشخصات ftp هاست را در هنگام نصب به صورت صحیح وارد کردید؟
موفق باشید

niloofar_l
05-12-2010, 07:34 PM
بله از مشخصات ftp پيش فرض هاست استفاده كردم.
روي يك هاست ديگه قبلا انجام داه بودم نصب شد ولي روي اين هاست...
:'( :'( :'(

مهدی.
05-12-2010, 11:26 PM
سلام

بررسی کنید فایل configuration,php ایجاد شده ؟ (در همان پوشه ای که پوشه اینستال مشاهده میشه)

اگر شده پرمیشن آن در چه سطحی هست ؟

احتمالاً ایجاد نشده ! اگر ایجاد نشده شما اطلاعات FTP را هنگام نصب اشتباه وارد میکنید !
اگر هم شده و پرمیشن آن صحیح نیست. پرمیشن را تغییر دهید و قابل خواندن کنید تا مشکل حل شود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

niloofar_l
05-13-2010, 06:29 AM
حرف شما درست بود .چك كردم و فايل configuration,php ساخته نشده بود.
من دوباره از ابتدا نصب كردم .در آخرين مرحله نصب اين پيغام خطا رو در بالاي صفحه مي دهد:
Warning: file_put_contents() failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\armabadan.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> joomla\utilities\compat\php50x.php on line 70
اگر مي شه راهنماييم كنيد و بگيد چطور مي تون مرفعش كنم.
ممنون مي شم.

مهدی.
05-13-2010, 07:49 AM
اطلاعات هاست رو خصوصی برای بنده ارسال کنید و بسته زیپ شده جوملا (تیم مامبولرن) رو در هاست خود آپلود کنید تا براتون در اولین فرصت نصب کنم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست