PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراموشی پسورد مدیریت smf

fava
05-12-2010, 05:41 PM
سلام
پسورد ادمین انجمن رو عوض کردم.ولی هرکاری کردم وارد نشد. ریکاوری پسورد رو هم هر چی زدم ایمیلی نیامد.البته این مشکل انجمن هست که کاربران نمی تونند از طریق ایمیل پسورد جدید بگیرند.
از طریق اموزش این ادرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8% B1%D8%AF_admin_%D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9% 82_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3&amp;redi rect=no

به phpmyadmin رفتم و members رو عوض کردم:

UPDATE `********`.`members` SET `passwd` = 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b&#039; WHERE `members`.`ID_MEMBER` =1;

تا پسورد ادمین 12345 بشه ولی اتفاقی نیفتاد. دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم.

نوید
05-12-2010, 05:59 PM
سلام
از راهنمای زیر استفاده نمایید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

fava
05-12-2010, 06:36 PM
ممنون من دقیقا نمی دونم که چکار کنم.
پسورد یک کاربر دیگه رو که بلد بودم جای پسورد ادمین زدم یعنی همون کد را کپی کردم ولی وارد نشد.مشکل چیه؟

fava
05-12-2010, 07:46 PM
سلام مجدد
با استفاده از این تایپیک
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و این راهنمایی

دوست عزیز شما میتونید به phpMyadmin در Cpanel رفته و به دیتا بیس SMF خود رفته و در جدول smf_member
رفته و دکمه browse را کلیک کرده و سپس بر روی آیکون ویرایش (مداد) کنار نام کاربر مورد نظر کلیک کرده و سپس در صفحه جدید در قمست پسوورد از منوی مقابل password گزینه MD5 را انتخاب کرده و سپس در کادر مقابل رمز جدید را وارد نمایید.

عمل کردم و نشد. بعد از انجا که ما می توانیم بعد از سر و کله زدن و با پاک کردن مقادیر مقابل فیلد passwordSalt در همان صفحه مربوط به ادیت admin مشکلم حل شد.
باز ممنون از پشتیبانی خوبتون