توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نصب افزونه نظرات!
deldar1
05-14-2010, 04:52 PM
سلام دوستان
هنگامی که بنده می خواهم سیستم نظرات بر مطالب را نصب کنم خطای زیر را می دهد! این سیستم از قبل نصب نشده و مجدد هم نصب می کنم باز این پیغام داده می شود!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
احتمالا از سطح دسترسی هست ولی نمی دانم این افزونه مربوط به چه فایلهایی می شود تا سطح دسترسیشان را درست کنم! ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید؟
mersad
05-14-2010, 09:12 PM
سلام
FTP رو ست کردین ؟
افزونه رو از کجا در یافت کردین ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
deldar1
05-15-2010, 09:50 AM
سلام
بله دوست عزیزftp ست هست. افزونه هم فکر نمی کنم مشکل داشته باشه چون قبلا ازش استفاده کردم در یک سایت دیگه! این افزونه رو از قسمت افزونه های سایت جوملا گرفتم.
مشکل از چه چیزی می تواند باشد؟ ممنون
سلام
در پیغام خطایی که تصویرش را گذاشتید توضیح داده شده که دسترسی کدام پوشه را تغییر دهید و مجددا نصب نمایید
موفق باشید
deldar1
05-15-2010, 03:06 PM
ممنونم. اگر منظورتون پوشه content رو تغییر بدم بله بنده این پوشه را به 777 تغییر دادم و مجدد کامپوننت رو نصب کردم و نصب شد ولی با مشکل که در عکس زیر پیغام بعد از نصب هست:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشکل از من هست یا کامپوننت؟ سپاس
با سلام
روی یک جوملا خام نصب کنید ببنید مشکل دارد بیا خیر
موفق باشید
deldar1
05-16-2010, 10:46 AM
سلام
ممنون از پیگیریتان
در لوکال هم نصب کردم با خطا مواجه شدم و البته همین کامپوننت را که یک تیم دیگر هم فارسی کردند را نصب کردم و اون هم دقیقا همین خطا را می دهد! مشکل از چیست؟ سیستم نظر دهی برام خیلی مهم هست! چه کنم؟ سپاس
mersad
05-16-2010, 01:35 PM
سلام
از سیستم نظر دهی که در سایت persianit.ir هست استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
deldar1
05-16-2010, 03:49 PM
سلام دوست عزیز. ممنون. بنده سیستم نظر دهی را گرفتم از لینک زیر
هم کامپوننت و هم پلاگین با موفقیت و بدون هیچ خطایی نصب می شود و پلاگین هم بدرستی فعال می شود ولی وقتی به مدیرت این کامپوننت می خوام برورم خطای زیر را می دهد در صورتی که وقتی کامپوننت رو نصب کردم پیام داد که با موفقیت نصب شد!
mersad
05-16-2010, 05:15 PM
از طیقه نصب مطمئن هستید ؟
موارد مشابه قبل رو پاک کردین ؟
این مورد اخری رو هم روی جوملا خام تست کنید ببینید مشکلی هست ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
deldar1
05-16-2010, 05:22 PM
بله وقتی نصب می کنم هم در مورد کامپوننت و هم پلاگین هر دو رو می نویسه با موفقیت نصب شد و هیچ خطایی هم نمی دهد ولی همونطور که گفتم زمان وارد شدن به مدیریت کامپوننت(فقط کامپوننتش نه پلاگین) خطایی که در پست قبلی گفتم رو نشون می دهد!
در لوکال نصب کردم منتهی در لوکال هم با موفقیت نصب می شود ولی وقتی به مدیریت کامپوننت ها می روم کامپوننت نظرات و بخش هاش باز نمی شود!
مشکل چیست!؟ تا بحال با چنین مشکلی برخورد نکرده ام!
در پناه حق
mersad
05-16-2010, 05:37 PM
افزونه دیگری نصب کردین ؟ همین مشکل رو داشته ؟
یک ماژول نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
deldar1
05-16-2010, 06:08 PM
نه مشکلی نیست! قالب ها و ماژولهای مختلفی نصب کردم و هیچ مشکلی در کاراییشون نیست!
تنها تغییر ی هم که در تنظیمات اصلی قسمت " سرور " انجام دادم تنها فعال کردن گزینه "فشرده سازی صفحه با تکنینک GZIP " بوده و فعال کردن کش! به اینها که مربوط نمی شه؟ البته کامپوننت قبلی نظرات رو که مربوط به جومفا بود را قبل از این تنظیمات هم تست کردم و همون مشکل پابرجا بود!
واقعا گیج شدم!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.