PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه قرار دادن کد ارسال لینک در متن ها

Sajad DP
05-16-2010, 10:35 AM
سلام
می خوام کد زیر پایین هر پست بیاد تا کاربرها در صورت تمایل بتونن مطلب رو ارسال کنن:

&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>لینک کامل مطلب&amp;title=تیترمطلب&quot;&gt;&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> arl=&quot;valatarin&quot; title=&quot;ارسال به والاترین&quot; border=&quot;0&quot; /&gt;&lt;/a&gt;
ولی مشکل اینجاست که نمیدونم به جای عبارت های &quot;لینک کامل مطلب&quot; و&quot;تیتر مطلب&quot; چه کدی رو باید بذارم و هم اینکه چه طور کاری کنم این کد پایین هر پست بیاد...

Sajad DP
05-18-2010, 04:40 PM
شاید نیاز باشه واضح تر توضیح بدم:
میخوام کد ارسال لینک به یکی از سایتها پایین هر ارسالم بیاد ولی دوتا مشکل دارم:
1- چه کار کنم پایین هر پست بیاد؟
2-به جای عبارت های&quot;لینک کامل مطلب&quot;و&quot;تیترمطلب&quot; چی باید بگذارم؟:

firoozmandan
05-20-2010, 07:04 AM
سلام

با استفاده از پلاگین زیر میتونید در انتهای هر آرتیکل یا مطلب فوتر قرار بدید.
فکر میکنم مشکل شما رو این پلاگین حل کنه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

Sajad DP
05-20-2010, 11:16 AM
ممنون
ای کاش سایت دکمه تشکر هم داشت...
برای سوال دومم چه کار کنم؟
یعنی به جای عبارت های&quot;لینک کامل مطلب&quot;و&quot;تیترمطلب&quot; چی باید بگذارم تا برای هر مطلب لینک و عنوان داخل کد بره؟

firoozmandan
05-29-2010, 09:08 AM
لینک مطلب با

$this-&gt;item-&gt;readmore_link;

و عنوان مطلب با

$this-&gt;item-&gt;title

قابل بازخوانیست

یا علی