PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود فايلهاي ماكروسافت افيس

kara
05-18-2010, 08:24 AM
سلام ؛

من يه سري فرم دارم كه بصورت فايل ورد هستش و مي خوام توي سايت قرار بدم كه اعضا بتونن اون رو دانلود كنند و دوباره برام آپلود كنند.
اگه ميشه راهنماييم كنيد كه بتونم اين كار رو انجام بدم.
در ضمن به هاست و سي پنل هم دسترسي ندارم.

نوید
05-19-2010, 03:49 AM
سلام
بهتره به جای اینکار از فرم ساز استفاده کنید چون با اینجوری که شما میگید کار براتون سخت میشه
موفق باشید

kara
05-19-2010, 06:59 AM
خوب تعداد سوالات فرم ها خيلي زياده و من هم فرم ساز فارسي پيدا نكردم كه بتونم ازش استفاده كنم اگه هست بگيد كه من روي سايتم نصب كنم تا بتونم فرم هارو درست كنم.

از پيگيريتون ممنونم

مهدی.
05-19-2010, 12:03 PM
سلام

نیازی به فرم ساز فارسی شده نیست !

facileForm را یکبار امتحان کنید ! اصلاً نیازی به ترجمه کامپوننت فوق نیست ! در نمای کاربری چیزی نیست که نیاز باشد شما کامپوننت فارسی شده را استفاده کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

kara
05-21-2010, 04:00 PM
يه موضوعي كه اينه كه فرماي من خيلي طولاني هستند با اين شرايط بايد چيكار كنم؟؟؟؟

reka
05-22-2010, 03:26 AM
سلام

اگر ساخت فرم ها توسط فرم ساز واستون سخته و حجم کار زیاده سعی کنید به طریقی به filemanager هاست دسترسی پیدا کنید تا بتونید فایلها رو آپلود کنید. دسترسی به FTP هم واستون کافیه.

یا علی

mazimaraghi
05-30-2010, 11:58 AM
منم این مشکل را دارم . میخوام فایل را اپلود کنم و اونو به یک کلید لینک کرد که دانلود کنند اون را . یا یک راهی برای کاربر بگذارم که اون را دانلود کنه .

( اگر نباید اینجا مشکل را میگفتم و باید topic جدید میدادم بهم بگین لطفا")

مهدی.
05-30-2010, 12:07 PM
سلام !

در یک تاپیک جدید مطرح کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست