توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود فايلهاي ماكروسافت افيس
سلام ؛
من يه سري فرم دارم كه بصورت فايل ورد هستش و مي خوام توي سايت قرار بدم كه اعضا بتونن اون رو دانلود كنند و دوباره برام آپلود كنند.
اگه ميشه راهنماييم كنيد كه بتونم اين كار رو انجام بدم.
در ضمن به هاست و سي پنل هم دسترسي ندارم.
سلام
بهتره به جای اینکار از فرم ساز استفاده کنید چون با اینجوری که شما میگید کار براتون سخت میشه
موفق باشید
خوب تعداد سوالات فرم ها خيلي زياده و من هم فرم ساز فارسي پيدا نكردم كه بتونم ازش استفاده كنم اگه هست بگيد كه من روي سايتم نصب كنم تا بتونم فرم هارو درست كنم.
از پيگيريتون ممنونم
مهدی.
05-19-2010, 12:03 PM
سلام
نیازی به فرم ساز فارسی شده نیست !
facileForm را یکبار امتحان کنید ! اصلاً نیازی به ترجمه کامپوننت فوق نیست ! در نمای کاربری چیزی نیست که نیاز باشد شما کامپوننت فارسی شده را استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
يه موضوعي كه اينه كه فرماي من خيلي طولاني هستند با اين شرايط بايد چيكار كنم؟؟؟؟
سلام
اگر ساخت فرم ها توسط فرم ساز واستون سخته و حجم کار زیاده سعی کنید به طریقی به filemanager هاست دسترسی پیدا کنید تا بتونید فایلها رو آپلود کنید. دسترسی به FTP هم واستون کافیه.
یا علی
mazimaraghi
05-30-2010, 11:58 AM
منم این مشکل را دارم . میخوام فایل را اپلود کنم و اونو به یک کلید لینک کرد که دانلود کنند اون را . یا یک راهی برای کاربر بگذارم که اون را دانلود کنه .
( اگر نباید اینجا مشکل را میگفتم و باید topic جدید میدادم بهم بگین لطفا")
مهدی.
05-30-2010, 12:07 PM
سلام !
در یک تاپیک جدید مطرح کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.