PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Gantry framework چیه؟

titanpass
05-18-2010, 11:32 AM
من می خواستم قالبی رو نصب کنم که یک مشکلی گرفت در رابطه با Gantry framework
یک مقدار در موردش خوندم راستش نفهمیدم چیه
می خواستم ببینم کسی می شناسدش و چجوری باید نصبش کرد

نوید
05-19-2010, 03:52 AM
سلام
Gantry framework یک فریم ورک طراحی قالب است که توسط راکت تم عرضه شده و معمولا در بسته quickstart قالب نصبه
سایت اصلی جهت دانلود فریم ورک:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

titanpass
05-19-2010, 12:03 PM
خودش نصب میشه یا ما باید نصب کنیم
اگر ما باید نصب کنیم مثل کام÷وننت هست یا باید مسئول سرور نصب کنه
ممنون
لینکی که گذاشتید یا خرابه یا گوگل به ما سروریسش رو نمی ده؟

reka
05-19-2010, 01:46 PM
سلام

باید مانند الحاقات جوملا از قسمت &quot;نصب / حذف&quot; اون رو نصب کنید سپس قالبی که از Gantry Framework استفاده میکنه رو نصب کنید تا در کنار این فریمورک کار بکنه.

لینکی که گذاشتید یا خرابه یا گوگل به ما سروریسش رو نمی ده؟

بخش code.google.com برای ایران تحریم است.

یا علی

titanpass
05-19-2010, 08:16 PM
ممنون
من اين فايل ها رو دانلود كردم و توي سايت 4shared آپلود كردم تا دوستان استفاده كنند

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اينم توضيح اين فايل هاست

مشكل من حل شد ممنون

** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک حذف شد