توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقا ار مامبو 4.6 به 4.6.1. ندهيد. مشكل داره
sadatian
10-30-2006, 06:40 PM
سلام
ارتقا ار مامبو 4.6 به 4.6.1. ندهيد. مشكل داره.همه چيز رو بهم ميريزه.چندين خطا در كنترل پنل ظاهر ميشه.
ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
sorry4uboth
10-30-2006, 06:44 PM
ببخشید مشکلش چیه؟
من خودم بروز رسانی کردم مشکلی نداره!
ممکنه مشکلات رو بگید تا براتون حل کنیم؟
sadatian
10-30-2006, 06:51 PM
سلام
ارورهاييكه ميده:
Notice: Undefined variable: return in c:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in c:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 142
Notice: Undefined variable: return in c:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47
sorry4uboth
10-30-2006, 06:55 PM
خوب شما مشکلت با localserver هست.
بارها گفتیم appserv بهترین سازگاری رو داره.
شما appserv رو دانلود کن و استفاده کن! (آخرین ورژن)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
10-31-2006, 04:47 AM
دوست عزیز
لطفا اگر از موضوعی کاملا مطمئن نیستین اون رو مطرح نکنید تا کاربران عزیز سردرگم نشن .
لینک زیر رو ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در این آدرس مامبو 4.6.1 نصب هست و بدون هیچ مشکل و حتی اروری کار میکنه ...
یا علی
sadatian
10-31-2006, 04:29 PM
سلام
جناب فيروزمندان
من تا قبل از اينكه جوابي از جانب شما دريافت كنم با اطمينان كامل اين تاپيك را باز كردم و با اطمينان كامل هم اين مطالب را نوشتم و با اطمينان كامل هم از مطلبم دفاع ميكنم.
اما وقتي شما پاسخي ميدهيد من وظيفه دارم آنرا بررسي كنم و ميكنم والان هم جسارتاً عرض ميكنم كه هنوز به پاسخي كه داده ايد كاملاً مطمئن نيستم و در حال تست هستم. اگر درست جواب داد آنوقت پاسخ شما را قبول خواهم كرد در غير اين صورت ارور داده شده را ذكر خواهم كرد.
پس هنوز چيزي معلوم نيست و لطفاً زود قضاوت نكنيد. من تا زمانيكه خودم مطمئن نشدم همچنان از نوشتهي خودم دفاع ميكنم.
با تشكر از شما
trueend5
10-31-2006, 04:54 PM
بله منم پچی که روزهای اول منتشر شده بود رو که نصب کردم این مشکل پیش اومد. شاید الان اصلاح شده باشه که بقیه دوستان این مشکل رو ندارن. البته واسه من رو ویندوز بود.
firoozmandan
11-01-2006, 05:28 AM
دوست عزيز
شما فرموديد :
سلام
ارورهاييكه ميده:
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in c:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 142
و من گفتم :
لینک زیر رو ببینید :
در این آدرس مامبو 4.6.1 نصب هست و بدون هیچ مشکل و حتی اروری کار میکنه ...
پس مشخص هست كه مشكل از طرف سرس يا سيستم يا تنظيمات شماست نه پچ 4.6.1
يا علي
trueend5
11-01-2006, 03:50 PM
آخه آقای فیروزمندان فکر کنم منظور دوستمون این باشه که 4.6 بدون هیچ مشکلی کار میکرد حتی رو IIS ولی وقتی پچ رو نصب کنی ارور میده . نکته اینجاست! وگرنه که حتما واسه سرور های لینوکس مشکلی نیست.
در رابطه با این موضوع تو مامبوسرور دات کام هم بحث شده.
firoozmandan
11-02-2006, 07:29 AM
عليرضا مشكل اينجاست كه همين نسخه به عنوان دمو گذاشتيم هم روي IIS بدون مشكل كار ميكنه هم روي لينوكس !
نسخه دمو 4.6.1 هست
sadatian
11-02-2006, 09:22 PM
سلام
آقا بهتره بيخودي بحث نكنيم.بزاريد تست كنم با appsrv شايد مشكل حل بشه.فعلاً كه هيچكدوممون حرف همو قبول نداريم.
ضمناً ميخواستم بدونم كه فارسي ساز مامبو 4.6 كه در آن منوهاي مامبو فارسي نشوند :o كي مي آيد؟
نميدونم چه اصراريه براي فارسي كردن منوهاي انگليسي مامبو.
ممنون
sorry4uboth
11-02-2006, 09:26 PM
چند روز گذشته هنوز تست نکردین؟
قبلا راجع به انتشار 4.6 به اندازه کافی بحث شده!
بعد از جمع آوری Feedback ها منتشر میشه!
sadatian
11-02-2006, 09:45 PM
آره بحث شده ولي به اندازه كافي نشده چون هنوز من مشكل دارم.
sorry4uboth
11-02-2006, 09:52 PM
مشکلتون رو در یک تاپیک جداگانه در قسمت مربوطه مطرح کنید تا به جوابتون برسید!
sadatian
11-02-2006, 10:00 PM
همين تاپيك را براي برطرف كردن مشكلم باز كردم.ديگه چه نيازي هست به باز كردن يك تاپيك ديگه؟؟؟ :o :o :o :o :o :o
مرسي
sorry4uboth
11-02-2006, 10:07 PM
قبلا راجع به انتشار 4.6 به اندازه کافی بحث شده!
آره بحث شده ولي به اندازه كافي نشده چون هنوز من مشكل دارم.
من فکر کردم در رابطه با انتشار میگید!
اما درباره مشکل شما راه حل ارائه شده متاسفانه شما اجرا نکردین خیلی بهتر بود که قبل از ارسال پست "آقا بهتره بيخودي بحث نكنيم.بزاريد تست كنم با appsrv شايد مشك....." یکبار راهی رو که گفتم تست میکردین!
sadatian
11-03-2006, 01:14 PM
من appserv رو نصب كردم ولي آيكوني در taskbar نمياد براي رفتن به PHPMyAdmin.چكار كنم تا PHPMyAdmin رو اجرا كنم؟
ممنون
radmehr
11-03-2006, 01:16 PM
!!
sadatian
11-03-2006, 01:19 PM
با چه يوزر و پسوردي وارد شوم؟
radmehr
11-03-2006, 01:20 PM
به احتمال زیاد
یوزر: root
پسورد: نداره!
sorry4uboth
11-03-2006, 01:21 PM
کدوم نسخه رو نصب کردید؟
موقع نصب چه user & Password ی بهش دادید؟
sadatian
11-03-2006, 02:18 PM
بالاخره نصب شد.اينكه با نسخه 4.6 هم مشكل داره.وقتي كه ميخواهم ديتابيس خودمو برگردونم صفحه زير ظاهر ميشه:
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
حالا چه كنم؟
ممنون
sorry4uboth
11-03-2006, 02:28 PM
خوب این مشکل از PC شماست
چند راه دارید
فایروال رو چک کنید!
یکبار Resert کنید!
ببینید اصلا با ورود به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> چی میاد!
sadatian
11-03-2006, 02:34 PM
فكر كنم اشكال منو خوب متوجه نشديد.ببينيد همه چيز بخوبي داره كار ميكنه فقط ديتابيسم برگردانده نميشه و موقع restore اون ارور مياد.فقط همين.
سايت هم بدرستي بالا ميياد ولي بدون اطلاعات خودم.با همان اطلاعات پيشفرض مامبو كه انگليسي هست بالا ميياد.
فايروال هم ندارم
چندين بار هم بوت كردم
sorry4uboth
11-03-2006, 03:00 PM
یکبار با IE اینکار رو انجام بده!
حجم دیتابیست چقدره؟
sadatian
11-03-2006, 03:04 PM
حجم ديتابيس=60 كيلو بايت
براي اطمينان همه چيزو دوباره در مسيرهاي ديگه نصب كردم ولي باز هم موقع برگرداندن ديتابيس ارور ميده .با ie هم ارور ميده؟
The page cannot be displayed
.
.
.
بقيه چيزها خوب كار ميكنه حتي ماژول و كامپوننت و قالب سايت هم نصب كردم جواب ميده.ديگه مغزم كار نميكنه .
sorry4uboth
11-03-2006, 03:18 PM
از ورژن 2.4.5 استفاده کن ببین مشکلت حل میشه؟
sadatian
11-03-2006, 03:23 PM
من از ورژن 2.5.7 استفاده ميكنم.آخرين ورژن.فكر كنم بايد دوباره اون ورژن 2.4.5 رو دانلود كنم.2 ساعت فقط اين ورژنو دانلود كردم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
radmehr
11-03-2006, 03:49 PM
ببین
اگر دیتابیست import نمیشه ممکنه دلیلش این باشه که ورژن mysql قبلی با این یکی 2.5.7 فرق داشته!
iransbs
11-03-2006, 05:13 PM
دوست عزیز خطایی که شما برای هر دو مرورگر نوشتید هیچ ارتباطی نداره هر دو خطا نشان دهنده وجود نداشتن این فایل یا ناتوانی apache برای اجرا فایل مورد نظر شماست!
در صورتی که مشکل شما هنوز که هنوزه پار بر جا هست ، اولین راه حل دانلود Myphpadmin و نصب دستی این برنامه هست
دومین راه حل استفاده از mysql admin
موفق و پیروز باشید
یا علی
sadatian
11-04-2006, 04:23 AM
ورژن 2.5.7 همه چيزهايي كه گفتيد را خودش نصب ميكند. هم mysql و هم myphp را و هم apache 2.2 و .... در نتيجه ديگر نبايد مشكلي باشه.
بابا من فقط ميخواستم ببينم كه اين مامبو 4.6.1 كه ميگويند مشكل نداره ولي با لوكال من كه با easyPHP كار ميكنم و مشكل داره چطوري حل ميشه.من اگه الان روي سرور ارتقا دهم مشكلي نخواهم داشت؟ يعني همهي اين مشكلات فقط مربوط به لوكال است؟ اگه جواب مثبت است من ارتقا ميدهم. مشكلات لوكال هم بيخيالش.فعلاً بماند تا سر فرصت.
راستي اين برنامه ها كه گفتيد از كجا دانلود كنم؟
ممنون
sorry4uboth
11-04-2006, 07:55 AM
حوب ببین عدم سازگاری نسخه های برنامه ها میتونه مشکل ساز بشه
برای ارتقا شما دقیقا طبق دستورالعملی که باهاش میاد اگه عمل کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد!
اون برنامه رو هم یه سرچ تو گوگل بکنی.....
reza_pa48
11-04-2006, 01:28 PM
با لوكال من كه با easyPHP كار ميكنم و مشكل داره
ممنون
سلام
easyphp رو بیخیال. هزار تا ارور می ده. appserv ورژن 2.4.5 رو تست کن.
sadatian
11-17-2006, 08:38 AM
سلام
من 4.6.1 فارسي را با appsrv 2.4.5 نصب كردم و بدون مشكل نصب شد.
اما چند مشكل كوچك ايجاد شد كه در تاپيك « ارتقا از 4.6 انگليسي به 4.6.1p چگونه است؟ » ادامه اشكالات را دنبال كنيد.
مرسي
firoozmandan
11-19-2006, 09:52 AM
سلام
خوشحالم كه به اين نتيجه رسيديد .
مامبو 4.6.1 فارسي كاملا تست شده و مشكل خاصي نداره ..
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.