PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی کردن محیط مدیریت

soheylsoft
05-21-2010, 08:21 PM
َُسلام
جوملای من انگلیسی است .می خواستم محیط مدیریت جوملای من فارسی باشد.برای اینکار من جوملای 1.5.15 فارسی داشتم و زبان فارسی را از داخل آن برداشتم وبه داخل قسمت مدیریت جوملای انگلیسی آپلود کردم .هنگام ورود به مدیریت سایت در قسمت انتخاب زبان ،زبان فارسی وجود دارد ولی وقتی زبان فارسی را انتخاب می کنم و وارد مدیریت سایت می شوم همچنان زبان مدیریت انگلیسی است؟جوملای انگلیسی من 1.5.7 است.مشکل از چیست؟
ممنون

reka
05-22-2010, 03:10 AM
سلام

ابتدا جوملای انگلیسی رو به 1.5.17 ارتقا بدید سپس از یک جوملای فارسی، پوشه ی administrator/language/fa-IR رو به جوملای انگلیسی در پوشه ی administrator/language منتقل کنید.

البته اگر ویرایشی در فایلهای هسته ی جوملا انجام ندادید، پیشنهاد میکنم با استفاده از جوملا فارسی 1.5.17 ارتقا رو انجام بدید که همزمان زبان فارسی هم اضافه بشه. برای جوملای انگلیسی شما هم مشکلی پیش نمیاد.

سپس در الحاقات > مدیریت زبان برید و زبان قسمت مدیریت رو فارسی کنید.

یا علی

soheylsoft
05-23-2010, 06:01 PM
آقا من اینکار را کردم ولی باز هم زبان مدیریت انگلیسی است و فارسی نمی شود.
آیا جوملا 1.5.17 فارسی به بازار اومده یا خیر؟
ممنون

reka
05-25-2010, 05:12 AM
سلام

آیا جوملا 1.5.17 فارسی به بازار اومده یا خیر؟

جوملا 1.5.17 فارسی همزمان با نسخه ی انگلیسی توسط تیم مامبولرن منتشر شد.
برای دریافت آخرین نسخه اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کلیک کنید.

پیشنهاد میکنم این جوملا رو نصب کنید و زبان مدیریت رو فارسی کنید.

یا علی