PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز هم خطای smtp

shadi1234
05-22-2010, 02:51 PM
من در بخش کاربری سایت وقتی وارد سایتم میشم خطای
خطا SMTP! نمیتواند به هاست SMTP متصل شود. را به من میدهد .تنظیمات ای)میل را در قسمت مدیریت -تنظیمات کلی - سرور به این صورت انجام دادم :
تنظیمات ایمیل
سرویس ایمیل سرور smtp

فرستنده (ایمیل سایت)
از نام (نام سایت )
مسیر فرستادن نامه /usr/sbin/sendmail
استفاده از SMTP بله
امنیت هیچکدام
پورت SMTP - 25
نام کاربری :
رمزعبور
نام هاست :

اما وقتی کاربر وارد سایت میشه و مشخصات را وارد میکنه خطای smtp را نشون میده اما از طرفی هم مینویسه :شما با نام کاربی خود میتوانید وارد شوید .!
و وارد سایت میشوید!
اگر میشه کمک کنید این مشکل را حل کنم .
هاست

bodonoshir
05-22-2010, 03:32 PM
لطفا آدرس سایتون رو قرار بدیدشاید بشه کمکتون کرد
یا علی 8)

shadi1234
05-22-2010, 03:56 PM
virayeh.com
لطفا از بخش حساب کاربری وارد شوید بخش cb خرابه

ممنون

netsite
06-03-2010, 09:57 PM
سلام دوست عزیز ... شما امنیت رو روی SSL تنظیم کنید و پورت رو روی 465 نام کاربری جی میل آدرس کامل جی میل و
رمز عبور هم پسورد جی میل .... آدرس سرور هم SSL.gmail.com ........... سرفراز و برقرار باشید

علیرضا
06-03-2010, 11:33 PM
سلام
ضمنا می تونید از نام کاربری خود سایتتونم استفاده کنید.
به این شکل که یک اکانت ایمیل در سایتتون بسازید. (مثلا ما فرض می گیریم شما info ساختید!

3 بخش آخرم اینجوری پر کنید.
نام کاربری : info@yoursite.com
رمزعبور password
نام هاست : localhost

یا حـــــــــــق

shadi1234
06-10-2010, 11:26 AM
ممنون
ولی ایمیل من جی میل نیست .همان info@mysite.com است وتنظیماتش را هم درست ست کرده ام.

netsite
06-15-2010, 09:55 AM
سلام دوست من اگه هاست شما از نوع Free هست معمولا در این نوع وقتی از وب میل استفاده کنید میل ها با تاخیر ارسال میشند
و از اونجا که پورت SMTP در هاست Free بسته است اغلب خطا نشون میده که بهترین چاره ایجاد حساب جی میل و استفاده از تنظیمات جی میل هست