PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست توضیح کاملی از قرار دادن هدر فلش، یک بار برای ه

mra30
05-29-2010, 03:46 PM
ببینید دوستان!
باور بفرمایید 1 روز کامل تمام انجمن مامبولرن رو جستجو کردم!
بحث قرار دادن هدر فلش در قالب سایت بارها و بارها مطرح شده اما هیچگاه توضیح کاملی در موردش نیومده! من نزدیک 30-40 تا تاپیک با این موضوع را کاملا مطالعه کردم اما بازم نتونستم هدرم رو فلش کنم!
تا اینجا چیزهایی که فهمیدم اینه:
باید فایل ایندکس قالب رو با دریمویور باز کنیم، بعد در حالت design روی قسمت هدر کلیک کنیم (که مشکل اصلی من همین جاست، چون نمیدونم کجا باید کلیک کنم!) و بعد به حالت کد بریم و کد مربوط به فایل فلش رو در همون قسمت کپی کنیم. و بعد آدرس سایت و فایل فلش و همچنین ابعاد هدر و کیفیت آن را به مقدار درست آن تغییر دهیم، و بعد اگر هدر سایت از فایل css قالب فراخوانی میشه ، اون کد هدر رو از css پاک کنیم.
اما مشکل من اینجاست که در دریمویور کجای فایل ایندکس قالبم باید کلیک کنم؟؟؟ هرگز جواب این سوال رو نتونستم پیدا کنم! من نمیدونم کجای index.php باید کد فلشم رو قرار بدم! چند بار همینجوری کد رو گذاشتم اما سایت نمیومد و ارور در همون خطی که کد رو گذاشته بودم میداد! مثلا میومد: eror in line 35 که من کد رو اشتباها در خط 35 گذاشته بودم
این لینک ایندکس قالب من هست:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> زیپش کردم تا راحت دانلود کنید
مشکلم رو در دو تاپیک زیر مطرح کردم اما از من خواسته شد تاپیک جدید بزنم!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون میشم راهنماییم کنید

هایپرلینک اصلاح شد

bodonoshir
05-29-2010, 04:17 PM
سلام لطفا آدرس فایل فلش خود را بدید تا براتون قرار بدم یا علی

mra30
05-29-2010, 06:24 PM
خیلی ممنون دوست عزیز
فلش رو اینجا آپ کردم

ابعادش 950 در 75 هست
خیلی لطف میکنی عزیز

هایپرلینک اصلاح شد

mra30
05-30-2010, 06:49 PM
دوست عزیز من همواره منتظرم!!! ::)
ممنون O0

bodonoshir
05-30-2010, 07:21 PM
سلام
شما اومدید فایل ایندکس جوملا رو زیپ کردید و دادید
باید

این رو زیپ کنید و بدید راستی کجاش می خواید بزارید؟

bodonoshir
05-30-2010, 07:22 PM
سلام ببخشید اشتباه کردم الان بهتون می دم
یا علی

bodonoshir
05-30-2010, 07:24 PM
سلام اگر میشه قالب رو کامل بزارید فکر کنم از تجاری در اومده باشه؟
اگر نه که هیچی
یا علی

mra30
05-30-2010, 08:06 PM
بفرمایید، اینم لینک زیپ شده ی قالب
/pharmc.ir/templates/jatelineiii-joomlart.ir.zip
علی یارت

mra30
05-30-2010, 08:08 PM
راستی من بالا هم عرض کردم/ میخوام تو موقعیت هدر باشه
بازم علی یارت

bodonoshir
05-30-2010, 09:08 PM
سلام فایل زیر رو دانلود کنید و فایل header.php توش رو توی مسیر زیر آپلود کنید

/pharmc.ir/templates/jatelineiii-joomlart.ir/layouts/blocks
آدرس دانلود فایل:

پسورد فایل:

bodonoshir
یا علی

mra30
05-31-2010, 10:14 AM
آقا واقعا ممنونم
خیلی لطف کردی
انشاا... همیشه علی یارت باشه
یا حق