PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال:مشکل در فارسی بودن قالب

mohammadkiani
06-01-2010, 10:04 AM
سلام دوستان
من یه قالب با Artisster طراحی کردم که گاهی اوقات سرتیتر های فارسی درسته و گاهی اوقات خراب.
مشکل چیست؟

hossein.shokrzadeh
06-01-2010, 10:42 AM
سلام
ببین جوملایی که نصب کردی چیه؟ مال مامبولرنه؟

+ اینکه ببین با قالب های دیگه مشکل داره یا نه (پیشفرض)
اگر مشکل نداشت، برو فایل index قالبت رو باز کن، به صورت UTF-8 ذخیره کن

ایشالا مشکل حل شه

یا علی علیه السلام

mohammadkiani
06-01-2010, 01:01 PM
سلام دوست عزیز
از اینکه توجه کردی ممنونم
با قالب های پیش فرض مشکل نداره.
این کاری رو که گفتی قبلا انجام دادم اما باز درست نشد.جالب اینکه تو IE8 درست نشون میده.من با opera تست می کنم.
راستی این قالبی که طراحی کردم منوی بالاش در IE8 نامنظم هست.
اینم سایتش:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا راهنمایی کنید.

hossein.shokrzadeh
06-01-2010, 07:04 PM
سلام
خواهش میکنم عزیزم

مشکل از قالبه
تو سورس قالب 2 تا meta tag داره برای charset

&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=iso-8859-1&quot; /&gt;&lt;style type=&quot;text/css&quot;&gt;

رو پیدا کن و پاک کن
اون بالایی که utf-8 نوشته درسته

یا علی علیه السلام

mohammadkiani
06-02-2010, 04:11 PM
سلام
اگر می خواهید از هیچ ماژول و کامپوننت استفاده نکنید،باید از قالبی استفاده کنید که قابلیت زیر منو رو پشتیبانی می کنه.
بعد در قسمت منوها،فهرست بالا رو انتخاب کنی.
حالا یه منو جدید بسازی.اما توجه داشته یاش در هنگام ساخت یک گزینه به نام گزینه والد وجود داره که شما باید اون را برای منویی که می خواهید زیر آن قرار بگیرد انتخاب کنید.
حالا به قسمت گسترش ها رفته و مدیریت ماژول رو انتخاب کنید.حالا به دنبال فهرست بالا بگردید و انتخاب کنید و برای ویرایش اقدام کنید.
حالا در قسمت سمت چپ ابتدا در پارامترهای ماژول چزینه همیشه زیر منو را نمایش بده را فعال کنید.
بعد در همان قسمت پارامتر های دیگر رو انتخاب و فعال کردن والد را بله بزنید.
حالا ذخیره کنید.
تمام

برای ساخت قالب از نرم افزار Artisteer می تونی کمک بگیری