توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی میتونه قفل کردن www در آدرس URL را برام انجام بده
sadeghdj
06-01-2010, 08:07 PM
سلام. من مقاله ها رو خوندم ولی متوجه نشدم کسی میتونه برام اینکار رو انجام بده؟میخوام فقط با www آدرس سایت و انجمنم بالا بیاد
Army.Hidden
06-01-2010, 09:09 PM
اگر سرور لينوكس هست بايد توي htaccess. با كدنويسي براش تعريف كنيد.
sadeghdj
06-02-2010, 06:12 AM
لینوکسه یه فایل به اسم htaccess.txt
تویه public_html هست ولی کلی مطلب و کد توشه.همونه؟
سلام
منظور دوستمون اینه که باید این فایل را بسازید و کدهای لازم را داخلش بزارید
موفق باشید
sadeghdj
06-02-2010, 09:22 AM
این فایل رو باید در public-html بسازم؟
سلام
بله در public_html باید بسازید
ریدایرکت آدرس بدون www را به آدرس با www منتقل کنیم.
- فایل htaccess. را در سرور خود پیدا کنید
- کد های زیر را در ابتدای این فایل قرار دهید.
RewriteEngine on
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !^<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$ [NC]
RewriteRule ^(.*) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [QSA,L,R=301]
فایل htaccess. را ذخیره کنید.
با انجام مراحل بالا شما موفق شده اید www را روی دامین خود قفل کنید .
sadeghdj
06-03-2010, 08:26 PM
سلام.این کارو کردم ولی باز هم سایت بدونwww باز میشه باwww هم باز میشه
علیرضا
06-03-2010, 11:26 PM
سلام
دقت کنید نقطه فایل .htaccess باید در سمت چپ فایل قرار گیرد!
یا حــــــــــق
sadeghdj
06-04-2010, 07:29 AM
البته یه کد تویه اون فایل بود که تقریبا مثل کد بالا بود.اون رو پاک کردم بعد این کد هایی که گفتید رو به جاش گذاشتم
این کد توش بود:
RewriteEngine on
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^salehenshop.ir$ [OR]
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$
RewriteRule ^/?$ "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> [R=301,L]
mrsajjad
06-04-2010, 01:56 PM
این کد رو تست کن
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !^<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [L,R=301]
sadeghdj
06-04-2010, 02:35 PM
این کد رو جایگزین کد موجود در فایل کنم یا بالای اون کد قرار بدم؟
mrsajjad
06-04-2010, 03:13 PM
این کد رو جایگزین کد موجود در فایل کنم یا بالای اون کد قرار بدم؟
نه جایگزین کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.