توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امینت data base
hamidz17
06-04-2010, 09:01 AM
سلام من چوملا را بروری لوکال هاست روی php server نصب کردم الان یک سوال برام به وجود امده هر کسی می تواند با ورد به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دیتا بیس من را پاک کنه چه گونه می شه برای این قسمت پسورد گذاشت یا حداقل خاصیتی بهش داد که هر کسی نتواند ان را پاک کند
سلام
در قسمت privilege بر روی کاربر root رمز بزارید تا برای ورود به آن رمز بخواد
موفق باشید
محمد محسنی
06-04-2010, 07:22 PM
سلام
در ضمن این را هم یاد آور بشم
که با رفتن توی روت اصلی شما در هارد دیسک شخص دوم میتواند اطلاعات دیتا بیس شما را پاک و یا کپی کند
hamidz17
06-04-2010, 07:46 PM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای نوید زراعتی و آرزوی موفقیت برای شما و این همه لطفی که در اختیار کاربران قرار می دهید و تجربیات خود را بدون هیچ چشم داشتی در اختیار کاربران قرار می دهید دست مریضا می گم به شما
من وارد دیتا بیس شدم و بعد با قرار دادن پسورد در قسمت پریولیج توانستم پسورد ست کنم ولی الان دو تا مشکل بر خوردم 1 وقتی می خواهم وارد دیتا بیس بشوم با پیغام زیر روبرو می شوم MySQL said:
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)
چه طور میشه وارد دیتا بیس شد و رمز عبور را وارد کرد
2 وقتی می خوام وارد سایت شوم ارور زیر را می ده
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
ممنون می شوم راهنمایی کنید اینجانب را
باز هم از زحمات شما تشکر می کنم و این نکته را ذکر می کنم هیچ کتاب فارسی قشنگ تر از کتاب شما جوملا را توضیح نداده البته نظر شخصیم را می گویم و هیچ سایتی مثل سایت شما بدون هیچ چشم داشتی این همه الحاقات در اختیار کاربران قرار نداده با تشکر از شما O0 :-* :D
علیرضا
06-04-2010, 10:12 PM
سلام
مورد دوم احتمالا بدلیل اینکه رو دیتابیستون پسورد گذاشتین، ایجاد شده. فایل کانفیگ در روت جوملا رو باز کنید و پسوردی که روی دیتابیستون گذاشتین در جای مناسب فایل کانفیگ قرار بدید.
انشاالله مشکلتون حل می شه.
یا حـــــــق
hamidz17
06-05-2010, 12:09 PM
با تغییر پسورد در فایل کافیگ مشکل رفتن به سایت بر طرف شد ولی این ارور برای ورد به دیتا بیس هنوز وجود دارد
MySQL said: Documentation
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
چه طور می شه رمز عبور را وارد کرد و یا این رمز را برداشت
علیرضا
06-05-2010, 01:26 PM
سلام
یه راه حل غیر منظقی می گم، کامپیوتر رو ریستارت کنید، و بعد دوباره وارد دیتابیستون بشین. شاید این بار رمز رو قبول کرد.
با تشکر
یا حــــق
torghoundy
06-06-2010, 04:31 AM
سلام
من يه جايي خوندم اگر اين كار رو بكني بايد يك فايل .htaccess براي لوكال ايجاد كني تا هنگام ورود مثل سي پنل ازت رمز درخواست كنه (يعني دوتا فيلد نمايش داده بشه واسه يوزر و پسورد)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.