توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش swmenu
من منوساز آبشاری (swmenu) روی لوکال نصب کردم
اما منویی نمی سازه، لطفاً اگه جایی آموزشی از اول کار داره به من معرفی کنید..... می دونم که فارسی هست ولی هر چی باهاش ور می رم افاقه نمی کنه
من از قالب پارت آرتیستر استفاده می کنم، آیا اصلاً روی این قالب میشه منو ساز رو گذاشت؟
تو انجمن هم سرچ کردم ولی همش رفع اشکال پیدا کردم آموزش از اول ندیدم
ممنون
علیرضا
06-07-2010, 08:32 PM
سلام
تو تنظیمات منو تعیین کنید زیر منو ها رو نمایش بده، انشاالله مشکلتون با این مورد حل بشه.
یا حـــق
ممنون از پاسختون
این گزینه فعال هست
یعنی هیچ آموزشی در جایی وجود نداره؟
این ارورها رو میده
Notice: Undefined index: 1 in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 328
Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 329
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 332
Warning: usort() expects parameter 1 to be array, null given in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 338
Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 339
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 342
bodonoshir
06-08-2010, 04:33 PM
سلام
شما توی هاست تست کنید درست میشه ان شا الله
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.