ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این سایت چطوری پخش زنده گذاشته؟

sadeghdj
06-08-2010, 08:45 AM
سلام این سایت پخش زنده گذاشته
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>پخش-زنده-شبكه-هاي-تلويزيوني.html

ولی کار خاصی نکرده فقط صفحه سایت صداوسیما رو به صورت کوچیک تویه سایتش گذاشته

چطوری میتونم من هم چنین کاری رو در سایتم انجام بدم؟

iransbs
06-08-2010, 08:49 AM
اگر توجه کنید یک فایل html ساخته و درون این فایل به سایت irib لینک کرده، خودش کاری نکرده.

sadeghdj
06-09-2010, 07:32 AM
سلام.چطوری من هم میتونم این کارو بکنم؟یعنی چطوری یه فایل html بسازم و بهش لینک بدم؟اون فایل باید کجا باشه و کلا توضیح بدید

torghoundy
06-09-2010, 12:02 PM
سلام
از طريق ماژول wraper شما هم مي تونيد اين كار رو بكنيد.
موفق باشيد.

sadeghdj
06-10-2010, 07:22 AM
این ماژول رو از کجا تهیه کنم؟خوده جوملا که نداره اگه لینک دانلودش رو دارید لطفا بذارید طرز کارش رو هم بگید

سعید
06-10-2010, 01:35 PM
سلام.

این ماژول در خود جوملا موجود هست و در نسخه مامبولرن ترجمه اون &quot;لینک آور&quot; هست.

با اینکار می تونید صفحه موردنظر رو در یک موقعیت ماژول نمایش بدید:

از مدیریت جوملا -&gt; الحاقات -&gt; ماژول ها -&gt; جدید -&gt; لینک آور رو انتخاب کنید و در سمت چپ آدرس اسکریپت رو وارد و ماژول رو در موقعیت مناسب منتشر کنید.

اگر تمایل دارید در بدنه صفحه (جای نمایش مطالب) نمایش داده بشه باید از کامپوننت Wrapper استفاده کنید:

مدیریت جوملا -&gt; منوها -&gt; Mainmenu ( یا منوی دلخواه) -&gt; جدید -&gt; لینک آور -&gt; عنوان و نام مستعار آیتم منو رو مشخص کنید و در سمت چپ آدرس اسکریپت رو وارد کنید.

یا علی

sadeghdj
06-11-2010, 08:03 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون.کارم راه افتاد تشکر

سلام.شرمنده یه مشکل

میشه کاری کرد که منوهای سایتی که پخش زنده داره رو تویه سایتم نشون نده یعنی وقت مدیاپلیر سایتش و تصاویر زنده اش نشون داده بشه و بقیه ی قسمت های سایتش مثل منو ها و غیره دیده نشه؟

** دو پست شما یکی شد.

سعید
06-12-2010, 06:43 AM
سلام.

لطفا آدرس سایتتون یا صفحه ای که در داخل سایت Wrap می کنید رو بفرمایید.

یا علی

sadeghdj
06-13-2010, 07:18 AM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>