PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی انتقال کاربران سایت A به ساب دامین B

erwin
06-08-2010, 12:02 PM
با سلام. و درود بر مامبولرن

من یه سایت دارم مثلا الف. و چیزی حدود 2300 کاربر عضو داره.
الان یه سایت مستقل که مربوط به همون سایت الف هست رو طراحی کردم و با نام ب می خوام به عنوان ساب دامین در سایت قرار دهم. سایت اولی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و همون سایت وقتی که ساب دامین b رو واسش تعریف می کنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

حالا سئوالم اینه:
آیا راهی هست که بتونم کاری کنم که تمام یورزهای سایت الف وقتی که لاگین می کنن به تمام اطلاعات سایت ب هم دسترسی داشته باشن. (بدون اینکه دوباره ثبت نام کنن) یا اینکه حتما باید یه جوملای دیگه توی ب نصب کنم و تمام کاربران رو انتقال بدم به اونجا. (این کار رو می شه کرد ولی مشکل اینه که از اون به بعد کاربران باید در هر دو سایت الف و ب جداگانه ثبت نام کنن. که خیلی مسخره می شه.
میخوام کاربر یه بار ثبت نام کنه و بتونه با همون نام کاربری خودش به سایت ب هم بره و از اطلاعات اونجا هم استفاده کنه.

راستش : من سایت ب رو صورت ساب دامین فعلا نصب کردم و به کاربرام گفتم که فعلا از اطلاعات این سایت به صورت رایگان استفاده کنن. تا هرچه سریعتر با کمک شما مشکلم رو حل کنم.

ممنون میشم از اینکه همراهی و یاریم کنید. سپاس فراوان و صد درود بر شما عزیزان

iransbs
06-08-2010, 12:09 PM
هممم، از دیدگاه من باید یک server برای ثبت نام ایجاد کنید و یه پلاگین برای بخش authorization درست کنید که از سرور درخواست بگیره و بررسی کنه که این کاربر ثبت شده هست یا خیر.
می تونید خودتون این برنامه رو بنویسید یا به گروه مامبولرن بسپارید.

erwin
06-08-2010, 12:19 PM
ممنونم.
می دونید در واقع می خوام کاربرام رو توی زحمت و بعدش خودم رو توی زحمت نندازم.
به نظر شما کامپوننتی هست که روی کاربران قسمت اصلی سایت مدیریت کنه و زمانی که کسی اونجا ثبت نام کرد با همون نام بتونه به اطلاعات ساب دامین هم دسترسی داشته باشه؟
من فعلا دارم کنکاش می کنم. ولی خب اطلاعاتم توی این زمینه کمه و نیاز به اطلاعات دیگر دوستان هم دارم.

iransbs
06-08-2010, 12:23 PM
همم
ببین یه کار دیگه هم می تونی بکنی، اگر روی یک سرور هست، می تونی پلاگین auth رو خودت باز کنی و اون قسمتی که می خواد تایید بگیره بفرستی به یه بانک اطلاعاتی دیگه. ولی کامپوننت اماده من ندیدم ولی می شه آماده کرد سخت نیست

erwin
06-08-2010, 12:31 PM
اره هر دوشون توی یه سروره و دست خودمه
Cpanel
ببینم منظورت یه چیزی توی همین مایه هاست: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iransbs
06-08-2010, 12:38 PM
این طور که این توضیح داده از LDAP برای اینکار استفاده می کنه ولی بنظرم شما با یه پلاگین ساده که به یک بانک اطلاعاتی دیگه وصل بشه کارت راه میوفته.

erwin
06-08-2010, 12:42 PM
راستش من تازه با جوملا شروع به کار کردم و سوادم هم زیاد خوب نیست توی بخش های برنامه نویسی و کار با اینجور بانک های اطلاعاتی.
به نظرت چیکار باید بکنم.

چه سایتی رو می تونی بهم معرفی کنی. یا اینکه به نظرت صبر کنم تا ببینم اینجا خبری می شه یا نه؟

erwin
06-08-2010, 12:49 PM
اقا سید به نظرم این لینک بتونه کمکم کنه درسته ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا این یکی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

علیرضا
06-08-2010, 12:55 PM
سلام

موارد اکستنشن های رایگان رو تو لوکال تست کنید.
ممکنه مشکلتون حل بشه.
اینجا هم خبرشو بدید :)

موفق باشید
یا حـــــــــــــــق

erwin
06-08-2010, 12:57 PM
دارم تست می کنم.
از راهنماییهاتون ممنونم.
چشم خبرشم می دم.

torghoundy
06-08-2010, 03:40 PM
سلام
من در حال فارسي سازي يك كامپوننت هستم كه به همين درد ميخوره.
يعني شما مي توني به هر تعدادي كه خواسته باشي جوملا نصب كني و كاربران يك جوملا رو بين بقيه جوملا ها به اشتراك بگذاري.
به محظ تموم شدن كارم مي ذارم تو انجمن تا همه استفاده كنند.

erwin
06-14-2010, 12:09 PM
سلام. دوستان کسی نمی تونه توی این پست کمکم کنه؟

علیرضا
06-14-2010, 12:43 PM
دارم تست می کنم.
از راهنماییهاتون ممنونم.
چشم خبرشم می دم.

سلام

شما قرار بود یه خبری به ما بدید!

یا علی

erwin
06-14-2010, 01:18 PM
joomla subdomain user integration
با این موضوع گشتم ولی چیزی به دستم نرسید.