ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود نشدن صفحه انجمن

takaraz
06-08-2010, 12:22 PM
سلام
من از انجمن SMF استفاده می کنم و آن را برروی سرور جدیدی انتقال داده ام ولی "صفحه اول" سایت لود نمی شود و تنها چیزی که نمایش داده می شود favicon و آدرس سایت است. درصورتیکه بااستفاده از آدرس کش شده در گوگل "بغیر از صفحه اول" تمامی صفحات را میتوانم مشاهده کنم و به مدیریت سایت نیز وارد شوم!
لطفا راهنمایی فرمایید.

با تشکر

سعید
06-08-2010, 01:32 PM
سلام

صفحه به چه شکل نمایش داده میشه؟ صفحه سفید یا ارور خاصی میده؟

تنظیمات فایل settings.php رو انجام دادید؟

takaraz
06-08-2010, 01:38 PM
ضمن تشکر از راهنمایی شما، بله صفحه بصورت سفید نمایش داده می شود. درخصوص تنظیمات اشاره شده نیز کار خاصی انجام نداده ام.
لطفا راهنمایی فرمایید.

سعید
06-08-2010, 08:30 PM
سلام.

فایل repair_settings.php رو از اینجا دریافت کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اون رو در مسیر نصب SMF آپلود کنید.

فایل رو اجرا کنید و مقادیر رو تنظیم کنید.

سپس فایل رو حذف کنید.

یا علی

takaraz
06-09-2010, 11:33 AM
متاسفانه فایل فوق پس از اجرا (پس از خرابکاری!) برخی مسیرهای انجمن را نمایش داده و پیغام می دهد که تعداد مسیر ها زیاد است! و این درحالی است که تمامی مسیر ها به فولدر های مورد استفاده smf قرار می گیرد مانند: avatars, smiles و...
درضمن پس از خرابکاری سایت، استایل آنرا بصورت دیفالت و با پیغام &quot;عدم رعایت کپی رایت&quot; نمایش می دهد. خوشبختانه من اطلاعات خود را از روی سرور قبلی حذف نکرده بودم و با تغییر NS ها توانستم مجددا آنرا راه اندازی کنم.

خواهشمندم این فایل را برای دیگر دوستان معرفی نکنید. زیرا خود سایت smf نیز بصورت رسمی از آن پشتیبانی نمی کند.