توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جستجو برای کامپوننت دیکشنری یا ایندکس مطالب
titanpass
06-08-2010, 08:56 PM
سلام
من دنبال یک کامپوننت می گردم تا باهاش دیکشنری بسازم البته دیکشنری نمیشه گفت . می خوام کلمات تخصصی رو توش تعریف کنم و اون رو برحسب حروف الفبا مرتب کنه یه چز تو مایه های ایندکس ته کتاب
چیزی تقریبا مشابه این سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
می خوام هر کلمه ای که جدید اضافه کردم خودش بر حسب الفبا مرتب بشه و برحسب الفبا هم بشه دنبال کلمه گشت
** هایپرلینک اصلاح شد
torghoundy
06-09-2010, 05:36 AM
سلام
اين لينك رو ببينيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
titanpass
06-09-2010, 12:06 PM
سلام
این سایت من سر در نیاوردم چجوری میشه عضو شد از یک طرف کد می خواد از یک طرف یک نفر باید شکا رو معرفی کنه و... شما این فایل رو دارید برای من بفرستید یا در اون سایت عضو هستید یک دعوتنامه برای من بفرستید
torghoundy
06-09-2010, 12:11 PM
سلام
عضويت در اين سايت شرايط متفاوتي داره كه از بحث درباره اون در اين انجمن خودداري مي كنيم.
خير بنده هم هنوز عضو نيستم.
به شما پيشنهاد مي كنم در انجمن اين سايت به صورت آزاد ثبت نام كنيد و اين كامپوننت رو درخواست كنيد.
شايد بهتون دادن.
اگر دوستان موارد ديگري سراغ دارند لطف نموده معرفي كنند.
prin.ir
06-09-2010, 06:27 PM
با سلام
این لینک را هم نگاه کنید شاید کارتون را راه بندازه.
موفق باشید.
titanpass
06-09-2010, 10:39 PM
ممنون از دو تاش خوشم اومد فارسی شده چیزی نمیشناسی؟
prin.ir
06-10-2010, 08:26 AM
سلام
فارسی من ندیدم ولی خودتون هم میتونید فارسیش کنید زیاد سخت نیست .من از ورژن قبلیش و انگلیسی استفاده میکردم .
میتونید فارسیش کنید و برای اسفاده بقیه هم قرار بدین. O0
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.