PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی میتونه در مورد نصب کامپوننتها و این خطا کمک کنه؟

biogenix
11-03-2006, 02:51 PM
بعد از نصب مامبو هر وقت میخوام قالب یا کامپوننت یا... نصب کنم گیر میده که:

Installation file not found:
F:\mambo\coms
[ ادامه ... ]
Safe mode هم off کردم تاثیر نکرد یکی کمک کنه !...............................

sorry4uboth
11-03-2006, 02:59 PM
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم

از چه ورژنی استفاده میکنی؟
شبیه ساز سرورت چیه؟

biogenix
11-04-2006, 04:38 PM
سلام ممنونم از ورژن 4.5.3 استفاده میکنم و روی سرور هم IIs نصبه
در موقع اکسترکت فایلهای زیپ این اررور رو میده

Warning: move_uploaded_file(D:\vhosts\zangetafrih.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> cs\media\ab_deviant.zip): failed to open stream: Permission denied in D:\vhosts\zangetafrih.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mponents\com_installer\admin.installer.php on line 176

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move &#039;C:\WINDOWS\Temp\php157C.tmp&#039; to &#039;D:\vhosts\zangetafrih.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> t.zip&#039; in D:\vhosts\zangetafrih.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mponents\com_installer\admin.installer.php on line 176

خطا در انتقال فايل آپلودي به /media دايركتوري.

javad583
11-04-2006, 05:35 PM
عزیز می بایست مجوز نوشتن در دایرکتوری media در سطح 777 باشه

iransbs
11-04-2006, 05:40 PM
دوست عزیز چون سرور شما ویندوز می باشد باید دسترسی را Full control کنید
برای اینکار اگر کنترل پانل شما Plesk می باشد باید فایل File manager شوید و هر پوشه که می خواهید تغییر دسترسی دهید ، بر روی قفل سمت راست آن کلیک کنید و دسترسی نام کاربری های مورد نظر را Full control کنید

توجه داشته باشید برای بهتر بودن کیفیت از هاستینگ MamboServer.ir استفاده کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی