PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ماژول Ja_Highslide در قالب Ja_uvite

titanpass
06-09-2010, 12:03 PM
مشکل با قالب Ja_uvite
من این قالب رو نصب کردم ولی وقتی می خوام ماژول Ja_Highslide رو نصب کنم این ارور رو میده
Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /public_html/plugins/content/highslide/parser.php on line 170
یک ماژول دیگه اش هم که م یخواد خبرای آخر رو به صورت اسلاید نشون بده بعضی از عکسها رو ایراد می گیره و یک خط کد ارور میزنه زیرش
معنی این ارور چیه من رفتم پرمیشن فایل و دایرکتوری highslide رو 777 کردم ولی باز نرفت

سعید
06-09-2010, 04:43 PM
سلام.

لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

یا علی

titanpass
06-09-2010, 09:15 PM
نه اشکال از قالب نیست اشکال از تنظیمات سروره چون توی لوکال درست اجرا میشه تو سایت میره اشکال میگیره

سعید
06-10-2010, 07:01 AM
سلام

دوست عزیز. من پست شما رو بررسی کردم و هر گونه راهنمایی در این مورد نیازمند بررسی فایل های پلاگین مربوطه هست که تجاریه.

شما یک پلاگین ساده دیگه رو تست کنید، اگر موقع نصب این اشکال رو داشت در تاپیک دیگه ای بفرمایید تا بررسی بشه.

یا علی