PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه مدیریت پروژه ها

ajax_h
06-11-2010, 01:47 PM
سلام
افزونه ای برای مدیریت و معرفی پروژه ها نیاز دارم.
می خوام پروژه های انجام شده ، پروژه های در حال انجام و پروژه های آینده رو معرفی کنم .برای هر پروژه از این افزونه استفاده بشه ، این که چه آیتم هایی داشته باشه رو هم خودم تعیین کنم .مثلا نام پروژه ، نام سفارش دهنده ، پلتفرم و زبان برنامه نویسی مورد استفاده ، مرحله انجام پروژه ، نوع، ورژن ، تعداد بازدید ، امتیاز ، امکانات برنامه ، یه اسلاید شامل چند تا تصویر از این پروژه ، دمو و ...

می تونید راهنمایی کنید از چه افزونه یا افزونه هایی برای این قسمت استفاده کنم ؟

با تشکر

علیرضا
06-11-2010, 05:17 PM
سلام

این مورد شاید مورد نظر شما باشد!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حــــــــق

ajax_h
06-12-2010, 10:00 AM
سلام
این خیلی کامله در حد ساده تر اما نه خیلی ساده می خوام .

یه چیزی شبیه به همین معرفی اکستنشن های جوملا می خوام مثلا همین قسمت معرفی اکستنشن های سایت جوملا:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه جدول واسه معرفی هر اکستنشن داره که نگارش ، امتیاز ، نوع ، بازدید ، مجوز ، تاریخ ارسال و .... رو مشخص می کنه یه عکس هم از اون اکستنشن کنار جدول هست ، اون پایین هم لینک دانلود و دمو و ...
واسه هر اکستنشنی این موارد وجود داره
حالا چیزی شبیه به همین واسه معرفی پروژه ها می خوام که همین امکانات رو داشته باشه و همینطور مشخص کنه پروژه در چه مرحله ای از ساخت هست و چه امکاناتی داره و یکسری موارد دیگه...

با تشکر

با کامپوننت Projectfork کسی تا حالا کار کرده ؟
یه چند تا سوال دارم در موردش.

** دو ارسال شما یکی شد

reka
06-16-2010, 06:38 AM
سلام

با توصیفاتی که فرمودید بهتر است از کامپوننت های دایرکتوری همچون sobi (رایگان) استفاده کنید.
کامپوننت بکار رفته در joomla.org هم کامپوننت دایرکتوری mtree است که تجاریست.

یا علی

ajax_h
06-20-2010, 10:42 AM
این لینک رو ببینید:

این جا 2 تا ماژول یا کامپوننت یا ... هست می خوام ببینم اینجا چی استفاده شده
یکی همین قسمتی که بخش /مجموعه داره بعد تو یه جدول این آیتم ها رو مشخص کرده :
نام پروژه /آدرس وب /کارفرما /تاریخ انجام تکنولوژی-متدولوژی و... بعد هم پایین جدول یه عکس از پروژه ، من دقیقا یه افزونه می خوام مثل این ، اینجا از چی استفاده شده ؟

دومین افزونه ای که تو این صفخه استفاده شده ، اون پایین صفحه پروژه های در حال انجام رو به صورت درصد نشون داده ، نمی دونم این همون Apelanka هستش که ماژولش رو تغییر دادن یا یه ماژول دیگه .... ؟

با تشکر

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
06-20-2010, 03:45 PM
سلام

در مورد چگونگی لیست کردن پروژه ها اطلاع ندارم از چی استفاده شده در عین حال احتمال میدم که دستی هم باشه یعنی افزونه ی خاصی نباشه.
برای افکت نحوه ی بزرگ شدن عکس هر پروژه از پلاگین RokBox استفاده شده است:

برای پروژه های در حال انجام از JF Progress Tasks استفاده شده است:

یا علی

ajax_h
06-21-2010, 05:41 PM
سلام

وقتی ماژول منو اسلایدی (Camp26 Automatic SlideMenu) فعال باشه ، این ماژول JF Progress Tasks درست کار نمی کنه اما اگر ماژول منو غیر فعال باشه ، همه چیز درسته ، چطوری می تونم این تداخل رو برطرف کنم ؟

ممنون

reka
06-21-2010, 06:52 PM
سلام

حل چنین conflict هایی نیاز به بررسی دقیق کدها و کتابخانه های استفاده شده در الحاقات همچون jquery دارد.

یا علی