ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نحوه استفاده از لنگر و زنجیر در ابزار ویرایش مطال

فانوس66
06-11-2010, 05:58 PM
من با استفاده از دکمه لنگر در یکی از مطالبم مرجع لینک را تعیین نموده ام و می خواهم در مطلب دیگری، با کلیک بر روی یک کلمه، آن مطلب قبلی را برایم باز کند.
لطفا به من بگید چه آدرسی باید در قسمت URL زنجیر وارد کنم.

سعید
06-12-2010, 07:22 AM
سلام.

این مطلب رو مطالعه کنید: لنگر - Anchor (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

فانوس66
06-12-2010, 04:26 PM
من طبق متن لنگر، کد زیر را وارد کردم ولی نشد. مشکلم از کجاست؟

در بخش لنگر نام زیر:
keyboard

و در بخش لینک خط زیر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد.

علیرضا
06-12-2010, 04:40 PM
من طبق متن لنگر، کد زیر را وارد کردم ولی نشد. مشکلم از کجاست؟

در بخش لنگر نام زیر:
keyboard

و در بخش لینک خط زیر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سلام
به جای sitename.com نام سایت خود را وارد کنید!!!

یا علی

** هایپرلینک اصلاح شد.

فانوس66
06-12-2010, 08:20 PM
اصلاح طرح سوال

منظور من از خط
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در قسمت sitename.com همان نام سایت خودم بود که آن را هم وارد کردم ولی با این وجود، عمل لینک انجام نمی شود و خطای 404 می دهد.
البته sitename.com را هم با www امتحان کردم و هم بدون آن. باز هم فایده ای نداشت.

** هایپرلینک اصلاح شد.

علیرضا
06-12-2010, 10:36 PM
سلام
آدرس روت سایت جوملایی index.php هست!

یا حــــق

فانوس66
06-13-2010, 05:51 AM
ممنون از پاسختون

من دقیقا لینک زیر را وارد کردم:

این دفعه error نداد ولی صفحه اصلی سایت را باز کرد. در حالی که من لنگر را در یکی از مطالب قرار داده ام و نام آن را keyboard تعیین کردم.

** هایپرلینک اصلاح شد.

علیرضا
06-13-2010, 09:46 AM
سلام

من مطلبی که به آن لنگر اختصاص داده باشید من ندیدم!

با تشکر

سعید
06-14-2010, 06:11 AM
سلام.

با کلیک روی لینکی که از آدرس صفحه + # + اسم اون anachor ساخته شده، مرورگر شما رو به قسمتی از صفحه موردنظر که anchor با اون نام وجود داره منتقل می کنه.

اگر لنگر در همون مطلبی قرار داره که لینک رو وارد می کنید، بدون نیاز به اینکار می تونید مطابق تصویری که در همون مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست، لنگر رو مشخص کنید.

اما اگر مقصد لینکتون مطلب دیگه ای هست، به جای http :// site.com / file1.html باید آدرس مطلب موردنظرتون که لنگر در اون قرار داره رو وارد کنید.

مثلا:

یا علی