توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساعت انجمن
سلام
هاست انجمن من مامبو می باشد. ;D
ساعت انجمن را با 6 ساعت اختلاف با سرور تنظیم کردم تا به وقت تهران درست باشد .
ساعت را برای مدیر درست نشان می دهد ، اما اگر به عنوان مهمان وارد شوم ساعت عقب است و اختلاف ساعت دارد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
**
هایپرلینک حذف شد.
محمد محسنی
06-16-2010, 02:47 PM
سلام
متوجه منظورتان نشدم
هاست انجمن من مامبو می باشد. ;D
آیا منظورتان استفاده از هاست مامبوسرور هست؟
سلام. ممنون.
بله هاست انجمن مامبو سرور هست. دلیل اینکه اینجا گفتم :
1- دارندگی و برازندگی
2- اطلاع از اختلاف ساعت سرور مامبو با ساعت ایران
منظورم من این است که من وقتی با یوزر مدیر سایت وارد می شوم ساعت انجمن به و قت تهران درست هست و مشکلی نیست . اما وقتی از یوزر خودم خارج می شوم و به صورت مهمان در سایت هستم ساعت انجمن اشتباه نمایش داده می شود. روی همون سیستم!
mrtarkhan
06-16-2010, 09:45 PM
مشکل از سرور نیست
مشکل از قالب شماست
موفق باشید
ممنون.
من نمی دونم چرا یک حالت تدافعی در اینجا وجود دارد! :-X
مگر من گفتم اشکال از هاست مامبو هست؟ اصلا از کل مطلب من همچین چیزی دیده می شود. من گفتم اختلاف ساعت هاست قدرتمند و محترم مامبو با ایران چقدر است؟ همین
در مورد اشکال قالب هم خیلی ممنون که گفتید اشکال دارد. خوب من هم می دانم اشکال دارد. اگر لطف بفرمایید و به صورت تخصصی بفرمایید چه اشکالی می تونه داشته باشه ممنون شما می شوم.در انجمن هم سرچ کردم چیزی نیافتم.
سلام
ساعت مامبوسرور به وقت تهران هست.
شما احتمالا در پروفایل کاربری تون (تنظیمات عمومی انجمن ها) اختلاف زمانی با سرور رو وارد کردید که برای کاربر شما ساعت درست نمایش داده نمیشه.
یا علی
ممنون. من وقتی اختلاف ساعت را 0 می زارم .ساعت خراب می شه . وقتی اختلاف رو 6 ساعت می زارم برای خودم یعنی ادمین ساعت درست می شه ولی برای کاربرهی دیگه و مهمانان دوباره ساعت عقبه و خرابه.
mrtarkhan
06-17-2010, 08:22 PM
ساعت براي مهمان و ديگر كاربران هميشه بدون تغيره ؟
يعني با تنظيم اختلاف ساعت بازم تغيري نميكنه ؟
من هنوز مشكل شما رو نفهميدم !
اگه ميشه يه عكس بذاريد يا لينك بديد تا بررسي كنم .
ممنون
آدرس انجمن:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در اینجا با نام کاربری ادمین وارد شده و یک مطلب گذاشتم که ساعت درج مطلب را درست نشان می دهد:
در اینجا همون مطلب وقتی که از ادمین خارج شدم و به صورت مهمان در سایت هستم:
ساعت درج مطلب فرق کرده .البته همه ساعتها در انجمن به همین شکل عوض می شود.
سلام
شما در کاربر احتمالا اختلاف زمانی ست کردید ولی در انجمن این کار را نکردید یا بلعکس
حالا چک کنید کدومشون رخ داده
موفق باشید
ممنون از راهنمایی شما . برای ادمین هم اختلاف ساعت تعریف کرده بودم که الان اون رو 0 کردم و اختلاف ساعت را روی 9.5 ساعت گذاشتم. فعلا درست شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.