PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب مشابه

mehdi_pink_63
06-19-2010, 01:48 PM
سلام من نیاز به یک قالبی دارم که از لحاظ ساختاری مشابه به عکسی که درون لینک گذاشتم باشه و فقط با تغییر عکس ها بتونم قالب خودم را داشته باشم اگر کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه خیلی ممنون می شم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

محمد محسنی
06-19-2010, 02:01 PM
سلام
این قالب را برای مامبو می خواهید؟
خوب مشکل شما در کجاست؟

خوب اینکه فقط با عکس ها جابجا بشه چیز خوبی نمیشود

بگویید مشکل شما در کجاست تا راهنمایی کنم

یا حق

mehdi_pink_63
06-19-2010, 02:05 PM
فقط بتونم با تغییر عکسهای قالبی که شما برای من می فرستید تصویری که لینک دادم را داشته باشم

sattaribm
06-19-2010, 02:47 PM
پيغام خصوصي را چك كن

نوید
06-19-2010, 02:54 PM
سلام
3 مورد برات میزارم که سومی با کمی تغییر خیلی شبیه هستش:

قالب شماره 1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

قالب شماره 2 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

قالب شماره 3 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mehdi_pink_63
06-19-2010, 03:28 PM
مرسی مشکلم حل شد

ehsanparty
06-25-2010, 10:10 AM
مرسی مشکلم حل شد

سلام
3 مورد برات میزارم که سومی با کمی تغییر خیلی شبیه هستش:

قالب شماره 1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

قالب شماره 2 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

قالب شماره 3 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ُسلام
آقای زراعتی این قالب ها با ie مشکل دارند همینطور image مربوط به موضوع نوشته (مطالب در سایت) نمایش داده نمی شود.
ممون